Tindertrauma: 'Hij wilde me achterlaten in een shotjesbar in Amsterdam'

Body & Mind

Tindertrauma: 'Hij wilde me achterlaten in een shotjesbar in Amsterdam'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

29 november 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

29 november 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Een Tinder-match die in het echt vier koppen kleiner blijkt, of eentje die de volgende dag een tikkie stuurt voor de rekening. Daten anno 2023 lijkt wel Russische roulette: vol goede moed blijven gokken tot je eindelijk die knal te pakken hebt. Gelukkig zorgen rampervaringen wél voor goede verhalen. Deze week: Lola werd bijna achtergelaten in een bar.

Lola (31): 'Mitch leerde ik kennen via Instagram. Hij was knap, had een paar gemeenschappelijke vrienden met mijn ex en na wat likes over en weer raakten we aan de praat. Ons gesprek wilden we graag voortzetten in het echie, dus hij nodigde me uit om een drankje te doen in Amsterdam. Eigenlijk sprak ik liever met hem af in Den Haag, mijn eigen woonplaats, maar daar wilde hij niks van weten. Kortom: het werd Amsterdam.

Opgedirkt en vol zenuwen pakte ik de trein richting Amsterdam waar Mitch mij zou opwachten. Vlak voor aankomst stuurde hij een berichtje dat we eerst langs zijn huis moesten. Hij was zijn jas vergeten. Eenmaal bij hem thuis begon hij gelijk te pochen. Zijn vader had veel geld en verwende hem, want zelf werken deed hij niet. Na twee drankjes op de bank gaf hij aan dat hij liever thuisbleef. Nou, daar zat ik dus écht niet op te wachten. Ik was toch niet voor niets naar Amsterdam gekomen? Na wat aandringen gingen we toch richting een shotjesbar in het centrum.

Lees ook: Kletsen over ketsen: 'Ik heb bijna iedere dag seks met mijn vriend, soms meerdere keren op een dag'

Na drie shotjes had Mitch het wel weer gezien. Hij wilde mij meenemen naar vrienden die in een nachtclub waren. Hangen met zijn maten op de eerste date zag ik niet zitten, dus ik gaf aan dat ik daar geen zin in had. Mitch heeft het nog een half uur volgehouden in de bar en bleef ondertussen aandringen om met hem mee te gaan. Eenmaal buiten bleef hij zeuren en toen ik voor de honderdste keer weigerde, wilde hij me achterlaten bij de shotjesbar. What the fuck, ik kende de weg in Amsterdam niet eens.

Ik gaf aan dat ik het fijn vond als hij me naar het station bracht. Daar had Mitch geen zin in. Hij drukte tien euro in mijn hand en zei dat ik maar een taxi moest nemen. Ik stond erop dat hij meeliep naar het station, dus uiteindelijk heeft hij vijftien minuten lang vijf meter voor me uitgelopen naar het station. Af en toe keek hij achterom en riep hij dat als hij nu zou weglopen, ik toch niet achter hem aan zou kunnen komen omdat ik de weg niet wist en dat ik gewoon de taxi had moeten nemen.

Toen we uiteindelijk vijfhonderd meter van het centraal station waren, gaf hij me een ongemakkelijke knuffel en mompelde hij 'misschien tot ooit'. Eenmaal thuis heeft hij me de hele nacht Snapchats gestuurd van dure flessen drank met vuurwerk erin. Daarbij schreef hij dingen als: 'Je mist wat' en 'hier had je wel bij willen zijn hè'. Ik heb die nacht een foto gestuurd van mijn scharrel die bij me in bed lag te slapen met de reactie: 'Ik heb mezelf prima vermaakt'. Sindsdien heb ik nooit meer iets van hem gehoord.'

Ook jouw tindertrauma en ander dateleed delen? Vinden we leuk! Dat kan hier.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen