Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #36

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #36

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

4 september 2023 om 08:00

Gepubliceerd op

4 september 2023 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Je geniet van je leven als single en doet lekker wat je wil. Helemaal leuk totdat je iemand tegen het lijf loopt die helemaal ondersteboven van je is en halsoverkop verliefd wordt. Oeps, dat was niet de bedoeling. Als je dat had geweten vóór het flirten dan had je je wel twee keer bedacht. Kom er nu maar weer eens van af.

Samen: Dat de liefde niet altijd over rozen gaat en een relatie soms meer ergernis met zich meebrengt dan vioolmuziek hoeven we jou niet te vertellen. Zolang er sprake is van balans tussen ruzie en romantiek - en de goedmaakseks nog een reden is om elkaar af en toe eens lekker uit te kafferen - is er niets aan de hand. Maar als zelfs goedmaakseks er niet meer inzit…?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Lees ook: Boekenwurmen opgelet: deze boeken passen het beste bij jouw sterrenbeeld

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Hoewel je normaliter niet het type bent dat over je heen laat lopen, heb je nu wel de neiging om jezelf een beetje weg te cijferen voor anderen. Met al je goede bedoelingen geef je anderen hun zin ten koste van wat je zelf graag wil. Prima hoor, hartstikke lief. Maar deze week ben jij weer aan de beurt.

Samen: Problemen kunnen worden opgelost, maar dan moeten jullie wel sámen de schouders eronder zetten. Ook is het belangrijk dat jullie elkaar echt kunnen vertrouwen en op elkaar kunnen bouwen. Waar de basis voorheen goed was, begint die nu een beetje te wankelen. Jammer hoor!

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Het feit dat je onzeker wordt van iets dat een ander doet of zegt, zegt alles over hoe jij over jezelf denkt. Als je lekker in je vel zit en zeker van jezelf bent, maakt het helemaal niet uit wat een ander vindt. Zolang jij van mening bent dat je goed bezig bent, er mooi uitziet en een leuk leven leidt, fuck them!

Samen: Oh jee. Het is weer zover. Het groene monster neemt volledig bezit van je: jaloezie! En natuurlijk aarzel je geen moment om dit uitgebreid te etaleren en te ventileren. Je partner kan diens lol weer op deze week. In vredesnaam Kreeft, houd jezelf een héél klein beetje in bedwang.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Iemand in jouw omgeving vindt jou meer dan leuk en wil je graag beter leren kennen. Houd goed je ogen open, want als je even niet oplet heb je niet eens in de gaten dat de ander met je flirt. Zonde, want dit zou zomaar eens een hele goede match kunnen zijn.

Samen: Natuurlijk is er in elke relatie soms onenigheid, maar eerlijk Leeuw: de discussies die jullie momenteel voeren, zijn eigenlijk geen discussies meer te noemen. Gehakketak van basisschoolniveau dekt meer de lading. Kom op, zet een kop thee of koffie, ga even samen zitten en praat het als volwassenen onder elkaar even uit. Stelletje koters.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #35

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Iemand die het volgens jou hélemaal is, blijkt het na verloop van tijd juist helemaal niet te zijn. Dat krijg je als je je vooral blind staart op de buitenkant. Gelukkig is er ook nog iemand in de buurt die het wél voor jou kan zijn. Ietsje minder mooi van buiten, maar des te mooier van binnen.

Samen: Als je een klein beetje minder kritiek hebt op je partner, zal je lief misschien vanzelf ook wat minder tegen jou zeiken. Momenteel projecteer jij je eigen onzekerheden op je partner, die dit vervolgens op diens beurt weer op jou afreageert. Gevalletje actiereactie.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Als jij eenmaal je zinnen hebt gezet op een nieuwe relatie, dan zorg je ook dat je er één krijgt. En als eenmaal je oog op iemand valt, dan zorg je dat dát je nieuwe partner wordt. Goed, er is nog flink wat werk aan de winkel, maar dat heb je er graag voor over. Waar een wil is, is een weg.

Samen: Deze week is er geen ruimte voor koppigheid binnen de relatie en al helemaal niet voor afstand tussen jou en je lief. Het liefst zijn jullie zo dicht mogelijk bij elkaar en doen jullie samen leuke dingen. De liefde bloeit weer helemaal op en jullie seksleven krijgt ook een flinke boost. Hatsjikidee.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Op dit moment is het vooral belangrijk om jezelf open te stellen voor nieuwe vriendschappen. Als je leuke mensen ontmoet, leer je via hen vanzelf ook weer nieuwe mensen kennen. Misschien hobbelt daar zomaar interessant datemateriaal tussen.

Samen: Juist nu ben je extra blij met de onvoorwaardelijke steun die je van je partner krijgt. Je lief begrijpt je als geen ander en helpt je waar het maar kan. Zowel op je werk als thuis gebeuren er allerlei onverwachte dingen waar je beter mee omgaat als er iemand achter je staat om je op te vangen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Zolang alles een beetje voortkabbelt, zal er weinig spannends gebeuren. Als je doet wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd kreeg. Nul verandering dus. Durf eens een andere weg in te slaan en wie weet kom je wat nieuws tegen. En niet eens alleen op liefdesgebied.

Samen: De sleur neemt niet alleen toe, jullie zitten ook nog eens iets te vaak op elkaars lip. Hoogste tijd voor een beetje variatie en ruimte in de tent. Ga desnoods apart van elkaar op pad. Met vrienden, je zus, je collega, iemand die je goed trekt. Of gewoon even lekker in je up. Lees ook: Vrienden voor het leven: deze sterrenbeelden zijn je beste maten

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Hoe minder het je kan schelen wat anderen van je denken, hoe meer anderen zullen accepteren hoe je bent. Dit om de simpele reden dat ze geen keus hebben en jij wel. Kies wie je wil zijn en niet wat anderen willen dat je bent. Dit doet meteen ook je relaties ten goede, toneelspelen houdt niemand lang vol. Moet je ook niet willen.

Samen: Je geliefde laat duidelijk merken dat 'ie meer aandacht van je wil, iets wat je behoorlijk vleit. Ook in bed is je partner niet te beroerd om je te laten merken hoe lekker je bent. Jullie gaan samen een heerlijke week tegemoet. Als jij zelf ook nog iets meer liefde en affectie toont, kan het helemaal niet meer stuk.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Ook als je duidelijke doelen stelt, kun je daarnaast flierefluiten wat je wil. Het één hoeft het ander niet uit te sluiten. Die doelen ontbreken nogal op dit moment. Je weet niet wat je wil of je wil het niet weten. Als je hier een afspraak maakt, ben je bang dat je elders iets mist. Kortom, je doet maar wat. Op elk gebied.

Samen: De kans dat je in bepaald oud gedrag vervalt is groot. Of je sommige dingen niet kunt veranderen of dit gewoon niet wil, doet er niet eens zoveel toe. Feit is dat je lief het behoorlijk beu begint te worden. Als je goed kijkt, zie je het zo diens neus uit komen. Het is vijf voor twaalf, Waterman. Doe iets!

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: De kans dat jij je type 'op papier' in het echie tegenkomt, is natuurlijk niet bijster groot. De kans dat een dergelijk individu ook nog als een blok voor jou valt, is mogelijk nog kleiner. Behalve deze week! Kijk goed om je heen in plaats van op je telefoon. Op het moment dat je je toekomstige lover spot, ben jij de femme fatale die hem/haar/hen helemaal om je vingertje windt.

Samen: Het feit dat je lekker in je vel zit, heeft ook een positieve uitwerking op je partner. Je vrolijke bui werkt aanstekelijk met als gevolg meer gezelligheid en minder geharrewar. Doordat je je meer durft open te stellen, gaat ook de communicatie erop vooruit. Met als kers op de taart dat je lief iets van je te horen krijgt dat 'ie nog niet eens van je wist.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Lees ook: Kletsen over ketsen: 'Ik ben benieuwd of ik een trio met twee mannen aankan' Ram 21 maart - 20 april Single: Je hebt het reuze naar je zin met alles wat je doet, maar misschien is het geen gek idee om ook eens heel even stil te staan bij het feit dat bepaalde bezigheden misschien een vlucht kunnen zijn. Soms is druk zijn een handige manier om confrontaties uit de weg te gaan. Vooral die met jezelf.

Samen: In alle drukte krijgt je partner (nog steeds) weinig aandacht van je. Het lijkt erop dat je lief zich er langzaam maar zeker bij neerlegt, maar niets is minder waar. Denk goed na of dit het allemaal waard is, Ram. Je weet pas wat je hebt als je het kwijt bent.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen