Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #20

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #20

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

13 mei 2024 om 08:00

Gepubliceerd op

13 mei 2024 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Blijf niet kijken naar wat je had. Wat de reden ook is dat het klaar is, je hebt nu meer rust aan je hoofd dan toen jullie nog samen waren. Daarbij staat er iemand op het punt jouw leven in te wandelen, dus houd je oren en ogen goed open. Deze wil je niet missen.  

Samen: De relatie tussen jou en je lief wordt sterker en hechter. Er worden goede gesprekken gevoerd en jullie begrijpen elkaar steeds beter. Niet dat jullie het nu direct over alles eens zijn, maar dat hoeft ook niet. Juist geil een beetje gekibbel hier en daar. Het houdt de spanning erin. 

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #19

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: De ene straatkat na de andere dient zich aan. Als je wilt, kun je elke dag in iemand anders bed stappen, maar daar heb je helemaal geen zin in. Liever wil je gewoon één vaste bootycall waar je niet direct een relatie mee hoeft te beginnen, maar wel goede en vooral exclusieve seks mee kunt hebben. En… die is al in de buurt!  

Samen: Stop met het vergelijken van je huidige lief met je ex. Ten eerste zijn er veel dingen beter dan met je vorige wipperd en ten tweede krijg je je ex er niet mee terug. Wat je overigens ook niet zou willen. Iedereen is anders en niemand is perfect. Heb je toch (teveel) twijfels, kijk dan gewoon nog even verder.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Hoewel je niet echt van plan bent om je huidige single life op te geven en je aan iemand te binden, komt er prompt iemand op je pad waar je stukje bij beetje wel heel erg in geïnteresseerd raakt. En nog wel iemand waar je niet eens direct op valt. Het leven zit momenteel vol verrassingen.   Samen: Jij en je lief gaan een rommelige week tegemoet waarin veel sprake zal zijn van diverse ruzietjse om niks opgevolgd door heftige goedmaakseks. Om vervolgens weer van voren af aan te beginnen. Vooral jij hebt er een handje van om dingen die al uitgepraat waren alsnog weer op te rakelen. Het lijkt wel of je het lekker vindt… 

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Je begint aardig verliefd te worden op iemand, maar de kans dat je teveel van diegene verwacht is aanwezig. Geniet gewoon van de aandacht die deze persoon je geeft en de momentjes die jullie samen doorbrengen, zonder er direct vanuit te gaan dat dit de liefde van je leven is.  

Samen: Je lief vindt niet alleen dat je wat neerbuigend kunt zijn, je schatje heeft hier eigenlijk ook best een beetje gelijk in. Hoogste tijd om hier wat meer op te letten en dat ondertoontje wat vaker weg te laten. Het liefst natuurlijk helemaal.  

Lees ook: Deze 5 sterrenbeelden hebben de meeste gemene trekjes

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Waar iemand anders jou in het verleden flink heeft pijn gedaan, komt er binnenkort iemand op jouw pad die jou alle ellende zal doen vergeten. Klamp je niet direct aan deze persoon vast. Alle mooie dingen hebben tijd nodig om te groeien. De boel willen forceren, werkt dit alleen maar tegen. 

Samen: Jij en je lief hebben het gezellig samen. Een gezamenlijke nieuwe hobby kan hier zeker aan bijdragen. Wat vooral nu belangrijk is, is dat jullie het verleden laten rusten, maar niet zonder te leren van de fouten die destijds zijn gemaakt. Jullie gaan een heerlijke nieuwe fase in, vol leuke en mooie nieuwe ontwikkelingen.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Hoewel je eigenlijk helemaal niet staat te springen om een nieuwe relatie, maakt iemand in je omgeving toch gevoelens in je los die je niet kunt weerstaan. En waarom zou je ook. Laat het lekker toe en geniet ervan. Je hoeft niet meteen een trouwjurk aan, toch.  

Samen: Het duo sleur en verveling maakt deze week zijn opwachting. Hier zit je natuurlijk niet op te wachten. Het zat er al een poosje aan te komen maar deze week breekt de saaiheid je echt op. Houd deze voorspelbaarheid vooral buiten de deur en ga zelf de deur uit. Gezellig met je lief iets leuks doen.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Iemand die knettergek op jou is, probeert op alle mogelijke manieren jouw aandacht te vangen. Hoewel je het best lekker vindt dat diegene zoveel moeite doet, wil je er verder eigenlijk niets mee. Totdat deze persoon de stekker eruit trekt en verderop gaat kijken… 

Samen: Je hebt wat last van impulsiviteit, iets waar je partner tamelijk allergisch voor is. Denk rustig na voordat je iets zegt en doe niets voordat je erover hebt nagedacht. Ook qua flirten ben je momenteel wat losjes in de omgang. Dingen lopen nu snel uit de hand, dus houd jezelf meer ín de hand.  

Lees ook: In de sterren geschreven: dit zijn de beste series op basis van je sterrenbeeld

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Je weet best dat iemand hartstikke verliefd op jou is en niets liever zou willen dan jou beter of anders leren kennen. Misschien is het beter om gewoon maar eerlijk te zeggen dat je geen interesse hebt, anders blijft dit circus aan de gang.  

Samen: Ondanks dat gekleef en geklef niet altijd per se hoeft van jou zou je lief het deze week wel heel prettig vinden als je hem/haar/hen uit het niets gewoon eens even lekker beetpakt of hartstochtelijk je tong erin wurmt. Waar en hoe, dat mag je zelf bepalen. Tip, doe weer eens lekker gek.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Na een drukke periode heb je eindelijk weer wat meer tijd voor jezelf en ook echt weer eens zin om gezellig met je vriend(inn)en te gaan stappen. Ondanks dat je volop geniet van je single leventje, vind je de aandacht die je krijgt ook best leuk. Een flirt mondt uit in een hete onenightstand maar wat jou betreft blijft het daar ook bij. 

Samen: Het lukt je eindelijk om je geliefde goed duidelijk te maken wat je vindt of voelt. Je partner staat open voor jouw ideeën en is ook nog bereid erin mee te gaan of te werken aan diens eigen tekortkomingen. Alle redenen dus om open kaart te spelen en er samen weer helemaal voor te gaan. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Je zit niet helemaal prettig in je schil en voelt je onzeker ten opzichte van anderen. Geheel onterecht, want de enige die bepaalde dingen niet mooi of leuk aan jou vindt ben jijzelf. Stel je vooral wat zekerder op, meer zelfvertrouwen maakt je woest aantrekkelijk.  

Samen: Je wordt geplaagd door twijfels en onzekerheden waar jij, maar ook je partner niets mee kan. Bepaalde dingen zitten nu eenmaal in je hoofd en je lief krijgt die er helaas niet uit. Richt je deze week vooral op de vraag of jouw achterdocht gegrond is en vooral: hoe nu verder? 

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Jij en iemand anders draaien al zo lang om elkaar heen dat het nu wel eens tijd wordt om door te gaan naar de volgende ronde. Wat willen jullie van elkaar en waarom is dit nog niet gebeurd? Dat soort dingen zijn handig om jezelf nu af te vragen. En dat geldt zeker ook voor die andere pannenkoek.  

Samen: Hoe druk je ook bent, je hebt altijd wel een minuutje de tijd om je lief even een spannend berichtje te sturen of iets liefs te appen. En dan hebben we het niet over vragen als: 'Wat zullen we vanavond eten? of 'doe jij de boodschappen?' De romantiek is momenteel ver te zoeken en de spanning ook. Gaap. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Een gesprek dat je met iemand voert, laat jou een heel andere kant zien van het begrip 'relaties'. Niet dat je nu direct verliefd wordt. Integendeel, maar deze persoon zet je wel aan het denken over wat je wel en eigenlijk niet meer wilt op liefdesgebied. Top, dit had je net nodig.  

Samen: Je partner is (weer) helemaal verliefd op je. Zelfs als jullie al langer bij elkaar zijn, laat je lief jou weten waarom hij/zij/hen je ook alweer zo leuk vindt. Juist jouw maniertjes of de droge opmerkingen waar je zelf niet direct de humor van inziet vallen deze week extra in de smaak. 

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen