Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #19

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #19

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

6 mei 2024 om 08:00

Gepubliceerd op

6 mei 2024 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Net als je lekker aan het buiten spelen bent en er als een malle op los flirt, maakt iemand gevoelens in je los die je niet kan weerstaan. Zonder dat het je bedoeling was, word je verliefd en kan je aan niets anders meer denken. Je kunt het maar één keer verpesten, dus denk goed na hoe je dit gaat aanpakken.

Samen: Hoewel het super goed gaat tussen jullie, is er toch sprake van een kleine valkuil genaamd jaloezie. Juist op een moment dat het gezellig is, maak je onbedoeld een opmerking die je partners nekharen recht overeind doen staan. Je uitspraak maakt je lief onzeker en jaloers en weg is de sfeer.  

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #18

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Hoewel je niet direct staat te springen om een nieuwe relatie, heb je wel weer eens zin in een beetje spanning in bed. Omdat op dit moment niemand echt jouw type is, ben je tijdelijk bereid om met minder genoegen te nemen. Heel even maar. Uiteindelijk ga je toch liever alleen naar bed dan met iemand waar je stiekem een beetje van walgt.  

Samen: In plaats van je kop in het zand steken en de confrontatie uit de weg gaan, kun je nu beter eindelijk eens dat goede gesprek voeren dat je al honderd jaar probeert te vermijden. Praten over je gevoelens is niet je hobby, maar hardnekkig die van je partner blijven negeren lost ook niets op.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Een avondje uit of een verjaardag waar je helemaal geen zin in hebt, wordt leuker dan je dacht. Je raakt aan de praat met iemand waar je een hele leuke avond en misschien zelfs wel een hele gezellige nacht mee hebt. Wees niet direct te happig, dat zou de ander kunnen afschrikken.    Samen: Je bent de eerste die toegeeft dat je een heel makkelijk mens bent om mee te leven en de laatste die ontkent dat jij nergens schuld aan hebt. Daarom heb je de laatste tijd ook heel hard aan jezelf gewerkt met als gevolg dat het nu een stuk beter gaat tussen jou en je lief. Tijdens een weekendje weg komen jullie weer helemaal tot elkaar.  

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Je zit lekker in je vel, maakt je minder druk om pietluttigheden en laat je minder snel de kast op jagen. Dat heeft alles te maken met de persoon die je het gevoel geeft op wolkjes te lopen. Het enige wat nu telt is de aandacht die je van deze persoon krijgt en de rest kan wat jou betreft de vinkenhik krijgen. Ook die anderen in diens DM. Jij bent de leukste!

Samen: Jij en je partner gaan een drukke, maar gezellige week tegemoet waarin leuke afspraken met vrienden staan gepland. Een feestje hier, een borreltje daar en weer een etentje ergens anders: jullie hebben het reuze naar je zin. Geef het ook gerust aan als je daarna weer even wilt bijtanken. Lekker even alleen onder je steen.  

Lees ook: Deze 5 sterrenbeelden hebben de meeste gemene trekjes

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Er zijn meerdere personen die jou graag wat vaker willen zien en wellicht ook in een andere setting. Hoewel deze aandacht enorm jouw hongerige ego streelt, voel je nog niet wat je zou willen voelen. Geen vlinders en helaas ook geen overweldigende lust. Je vindt het leuk. That's it.  

Samen: Je voelt je niet helemaal begrepen of überhaupt gehoord door je partner. Je lief is druk met van alles behalve met jou. Je hebt het idee dat je geliefde jou en jullie relatie nogal als vanzelfsprekend ervaart, wat waarschijnlijk ook zo is. Neem even wat meer afstand, en kijk wat er gebeurt. Grote kans dat die eikel(in) het niet eens merkt.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Omdat je het even lastig vindt om jezelf te vermaken, ga je op zoek naar anderen die jou kunnen entertainen. Schijtirritant dat zij juist nu niet veel tijd voor je hebben. Dit maakt het een ideale week om de dingen in huis te doen die je al een tijdje van plan was. Lekker tutten en frutten. Heerlijk in je eentje, eigenlijk best fijn. 

Samen: Je hebt moeite met het verdelen van je tijd wat je dan ook behoorlijk slecht afgaat. Het is nu wachten op het moment dat je partner hierover begint te mekkeren, als-ie dit nog niet heeft gedaan. Eerlijk is eerlijk, Weegschaal. Je planning is ruk en de sfeer in huis ook. Hoogste tijd om er iets aan te doen. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Je staat op het punt om ergens in te duiken waar je niet helemaal klaar voor bent of waarvan je diep in je eigenwijze hart weet dat dit eigenlijk niet oké is. Doe even pas op de plaats en denk even goed na voordat je je voor de zoveelste keer aan dezelfde steen stoot.  

Samen: Je begint steeds meer in te zien hoe belangrijk je partner voor je is en hoe fijn het is om meer tijd samen door te brengen zonder voortdurend te worden afgeleid door onzin. Wat geeft je nu meer voldoening, doelloos scrollen op je telefoon of lol hebben met je lief? 

Lees ook: In de sterren geschreven: dit zijn de beste series op basis van je sterrenbeeld

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Het kost je minder moeite om de vervelende ervaringen uit het verleden los te laten waardoor je lekkerder in je vel zit. Je krijgt meer zin in de liefde en zelfs in een ex met wie je dacht klaar te zijn. En als het dan toch niet zou werken, dan heb je het in elk geval geprobeerd en kun je dat ook weer achter je laten. 

Samen: Het botst behoorlijk tussen jou en je partner. Er is zoveel sprake van wederzijds onbegrip dat je je tijd liever met anderen doorbrengt dan met je eigen partner. Rustig communiceren lost nu meer op dan ruzie maken. Houd die sloot aan verwijten even binnenboord en kijk vooral naar hoe het wél weer leuk kan worden.   

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Het verleden kun je niet ongedaan maken, maar je kunt wel voorkomen dat je in een nieuwe relatie in dezelfde valkuilen trapt. Je aantrekkingskracht is op zijn top momenteel, dus je kunt het uitproberen met wie je maar wilt. Iene miene mutte, en nu niet weer een zwabber kiezen alsjeblieft.  

Samen: Dit is een prima week om samen nieuwe plannen te maken voor de naaste toekomst. Of deze nu in verband staan met verbouwen, verhuizen of gezinsuitbreiding: jullie hebben nu alle tijd om alles rustig te bespreken en wellicht zelfs de eerste stappen te zetten.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Als je het handig aanpakt, kun je degene aan de haak slaan waar je al zo lang op zit te azen. Je kunt in de liefde op dit moment meer bereiken dan je denkt, dus doe er vooral je voordeel mee. Dikke tip: vooral humor en een zweempje afstandelijkheid doen het 'm. Let's go! 

Samen: De communicatie tussen jou en je lief is ver te zoeken. Dit ligt niet specifiek aan een van jullie, maar voornamelijk aan de omstandigheden. Geen tijd, druk, moe, haast.. Gelukkig willen jullie allebei wel nog steeds het beste ervan maken dus de kans dat er deze week alsnog een goed gesprek plaatsvindt is groot.  

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Degene die jou helemaal van je sokken blaast, waait zelf helaas door iemand anders uit diens schoenen. Ook al hebben jullie hier niet over gesproken, ga er maar gerust vanuit dat er ergens een derde in het spel is die voor flink wat gedoe kan gaan zorgen. Irritant! 

Samen: Hoewel je rondloopt met twijfels over hoe bepaalde dingen gaan binnen de relatie, is dit niet het moment om drastische beslissingen te nemen. De kans dat je net de verkeerde keuze maakt of onhandige dingen zegt, is nu groot en het laatste wat je wilt is spijt achteraf.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Wat jij nu vooral nodig hebt, is meer tijd voor jezelf. De tijd is er al wel alleen besteed je die aan andere dingen. Aan je telefoon bijvoorbeeld. De uren die je aan dat ding verspilt, kun je ook doorbrengen in de gym. En eerlijk, dan houd je nog zeeën tijd over om te flirten en te chatten.  

Samen: Na een beetje rommelige periode gaat het nu eindelijk weer beter tussen jou en je lief. Wel is het belangrijk dat gesloten boeken ook echt gesloten blijven en je niet via allerlei omwegen toch weer begint over dat wat jullie nu juist heel graag willen afsluiten. Tenzij je partner weer de fout in gaat. Dan mag het.  

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen