Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #16

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #16

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

1 april 2024 om 08:00

Gepubliceerd op

1 april 2024 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Je bent nogal ongeduldig en dit uit zich ook in je dategedrag. Na één date ben je het vaak al zat, zonder diegene de kans te geven om zich op een andere manier aan je te laten zien. Tijdens een eerste date zijn sommige mensen nogal nerveus en zie je niet de ware persoon. Tijdens een tweede of derde date misschien wel.

Samen: Hoewel je jezelf had voorgenomen om meer tijd aan je geliefde te besteden, schiet dit er toch weer hopeloos bij in. Het enige waar je momenteel aandacht voor hebt, is je werk en je eigen persoontje. Kwalijke zaak hoor, Ram. Vooral omdat je partner wel voortdurend aan jou denkt. Iets met eenrichtingsverkeer.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Hoe kan het dat iemand die zo lekker in de markt ligt toch zo verlegen of op bepaalde gebieden zelfs onzeker is? Kom op Stier, je bent prachtig! Tip: de combi gevoel voor humor en zelfverzekerdheid werkt als een magneet. In je hoofd weet je vaak exact wat je wilt zeggen, nu alleen nog even doen.  

Samen: Je wilt er graag het beste van maken met je lief, maar niet in je eentje. Ondanks dat je lief zich er helemaal niet van bewust is dat-ie jou te kort doet, ervaar jij het soms wel zo. Tijd voor een goed en vooral ook eerlijk gesprek. Hoe vindt je partner zelf dat het gaat? 

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #15

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Deze week worden je verwachtingen op liefdesgebied helaas geen waarheid. De hoop die je had met betrekking tot een bepaald persoon wordt jammerlijk de grond in geboord. Jammer, maar gelukkig zwemmen er meer vissen in de zee. En kwallen en andere bijvangst waar je niet op zit te wachten. Blijf vooral selectief, Twin.  

Samen: Dit is echt weer zo'n periode waarin iedereen zich geroepen voelt om zich te bemoeien met jouw relatie. Hoor het aan, en laat het vervolgens lekker waaien in de wind. Val vooral je partner er niet mee lastig. Grote kans dat er herrie van komt en er problemen ontstaan die er eigenlijk niet eens waren. Zo onnodig allemaal.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Je durft meer dan voorheen wat het flirten ook een stuk makkelijker én leuker maakt. Juist het feit dat het je allemaal niet meer zo boeit wat anderen van je denken maakt je wat nonchalanter en vrijer in je doen en laten. En dat staat je fantastisch!   Samen: Je partner heeft momenteel nogal veel aan diens hoofd waardoor jij even op de tweede of derde plaats staat. Hoewel jou dit allerminst bevalt, heb je wel begrip voor de situatie en steun je je lief waar je kan. Wat een fijne reactie. Heel anders dan hoe je een poos geleden zou hebben gereageerd. Je weet wel, met het servies door de kamer.  

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Terwijl je denkt dat jij degene bent die anderen versiert en dus zelf de touwtjes in handen hebt, blijken plotseling de rollen omgedraaid als jouw prooi het spelletje net iets te goed meespeelt. Out of the blue ben je hoteldebotel en alle controle kwijt. O jee. 

Samen: Net als het goed gaat tussen jullie word je overvallen door gevoelens van onzekerheid en jaloezie. Kan gebeuren, zolang je maar niet je partner ermee lastigvalt. Juist als je dit niet kwijt wilt, is het beter om gewoon je kanis te houden over dingen die irritatie kunnen opwekken bij je lief.  

Lees ook: Deze 5 sterrenbeelden hebben de meeste gemene trekjes

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Dat je openstaat voor een nieuwe relatie en dit ook laat blijken, is natuurlijk helemaal oké. Aandachtspuntje is wel dat je nu soms te graag wilt, terwijl je geen chemie voelt. Je kunt beter je krachten sparen voor wanneer er iemand voorbij komt die jouw moeite wel echt waard is.  

Samen: Het gedoe dat momenteel gaande is binnen de relatie, kan gemakkelijk worden opgelost. Zeiken is met stip dé nummer één van relatie-ergernissen. Daarmee stoppen is dus al een hele goede eerste stap naar meer gezelligheid. Als je dat eenmaal onder de knie hebt, is het alleen nog maar een kwestie van zorgen dat je de leukste bent (en blijft). Eitje. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Je krijgt een uitnodiging die je in eerste instantie eigenlijk liever afslaat. Slecht idee, Weegschaal. De avond wordt veel leuker dan je denkt en je gaat aan het einde van de rit ook nog eens met iemand naar huis. De kans dat dit niet om een onenightstand gaat is groot. 

Samen: De relatie komt op een positieve manier in rustiger vaarwater. Ondanks dat de hoge pieken en dalen zijn verdwenen, is het allesbehalve saai. Eigenlijk wordt het er alleen maar beter op. Een ideaal moment voor een weekendje weg, mits het budget dit toelaat. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Iemand in jouw omgeving of iemand die zich deze week op het juiste moment op de juiste plek toevallig in jouw omgeving bevindt, maakt gevoelens in je los die je al een hele tijd niet meer hebt gehad. Als je dit handig aanpakt, kan dit wel eens een blijver zijn. Samen: Er valt iets te vieren, mogelijk ook met vrienden erbij. Tijdens het etentje en/of feestje bloeit de liefde tussen jou en je partner alleen maar meer op. Je bent verdorie echt gelukkig met deze en neemt je voor om er alles aan te doen om dit ook vooral zo te houden. Mooi hoor. 

Lees ook: In de sterren geschreven: dit zijn de beste series op basis van je sterrenbeeld

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Laat het verleden rusten en probeer je meer op de toekomst te richten. Klaar is klaar, op naar het volgende. Wat zou je graag willen doen, wat zou jou nu echt joepieblij maken? En waarom doe je dat dan niet? Waar een wil is, is een weg, om er nog maar eens een dikke cliché tegenaan te gooien. Maar het is wel waar, Boog.  

Samen: Momenteel is je partner tot jouw grote ergernis flink aan het inkakken. Je lief gedraagt zich als een belegen bejaarde en wil niks. Werken, eten, slapen en dat alles weer opnieuw. De enige mogelijkheid om je liefje wakker schudden is hij/haar/hen verrassen met een monsterdate. Gewoon om even laten zien hoe het ook kan.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: De liefde waar je zo langzamerhand wel weer aan toe bent, laat helaas nog even op zich wachten. Een goed moment om je lekker even op jezelf te richten en alles te doen waar je niet meer aan toe komt als er straks weer iemand bij je op de bank zit te zaniken. Je weet toch. 

Samen: Hoewel jullie basis goed is, mag er best een beetje meer actie in de tent komen. Vooral je partner lijkt zich te storen aan de voorspelbaarheid binnen de relatie. Hoogste tijd om je lief te laten zien dat je knetter onvoorspelbaar bent. Bunnyoren op en buttstaart in. Wie is er hier saai? 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Ondanks dat je niet meer zo'n hoge pet op hebt van relaties, ben je toch bereid om de deur voor een eventuele nieuwe partner nog even op een kiertje te laten. Niet dat-ie er nu al door naar binnenkomt, maar wat niet is kan nog komen. Heb jij ondertussen mooi even de tijd om nog even je eigen tekortkomingen onder de loep te nemen.  

Samen: Je hebt nogal veel aan je hoofd en staat voor een moeilijke beslissing. Gelukkig is daar je partner die het hoofd koel houdt en je nuttig advies geeft. Juist dit zijn de momenten dat je ontzettend blij met je schatje bent. Onvoorwaardelijk, in voor en tegenspoed.  

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Hoewel iemand jou echt ontzettend leuk vindt en jij diegene eigenlijk ook best ziet zitten, houd je toch de boot nog een beetje af. Kom op Vis, waar ben je bang voor? Als je niets te verliezen hebt, zou je alleen maar iets kunnen winnen. Ja, denk daar nog maar eens even over na.  

Samen: Je bent dol op je lief en juist daarom ben je bang dat-ie de verleiding van de kapers die hier en daar op de kust liggen niet kan weerstaan. Eigenlijk zeg je hiermee dat je je partner niet vertrouwt. Wat je schatje best als een belediging zou kunnen ervaren. Wat het natuurlijk ook is.  

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen