Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #15

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #15

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

1 april 2024 om 08:00

Gepubliceerd op

1 april 2024 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Degene die jij leuk vindt, ziet jou ook wel zitten maar helaas niet op de manier waarop jij hoopt. Dit figuur wil vooral lol maken zonder zich ook maar een klein beetje aan jou aan te passen. Laat staan zich aan je te binden. Prima geschikt voor een spannend avontuurtje, maar als je meer wilt dan dat kun je beter even verder kijken.

Samen: Opeens verandert er het een en ander binnen de relatie waardoor je je aan bepaalde dingen moet aanpassen. Ondanks dat je best flexibel kunt zijn, vind je het schijtirritant. Hier zat je nou net niet op te wachten. Neem eventuele belangrijke beslissingen als je weer wat gekalmeerd bent. En nee, dat is nu even niet.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Je zit steeds beter in je vel en ook je zelfvertrouwen neemt toe. Hoewel je best klaar bent voor een nieuwe relatie zijn er toch ook nog dingen hieraan waar je helemaal geen zin in hebt. Zelfs niet met die ene vogel die zo hard diens best doet voor een beetje aandacht van je. Hoewel…

Samen: Twijfels over de relatie steken de kop op. Is dit allemaal nog wel wat je wilt? Is dit wat jou gelukkig maakt? Een goed moment om je af te vragen of je lief echt wel zo goed bij je past als dat je had gehoopt. Zijn er dingen die je graag anders zou zien? Dan is erover praten een goede eerste stap. Niet alleen met je vriendinnen, maar ook eens met je partner zelf.  

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #14

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Je werkt druk aan je imago, omdat je best weer eens zin hebt in een leuke partner. Helemaal top dat je zo goed mogelijk voor de dag wilt komen, maar de leukste versie van jezelf is toch het origineel. Liefde kun je niet dwingen, ook niet met nieuw haar. 

Samen: Een roerige week waarin er van alles gebeurt waar je totaal niet blij van wordt. Het is zelfs zo onrustig dat je eigenlijk niet zo goed weet hoe je hiermee om moet gaan. Keep calm en neem geen overhaaste beslissingen. Als je het heel even loslaat, komt de oplossing vanzelf.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Terwijl je volop lol maakt met je vriendinnen, voel je gewoon dat er iets in de lucht hangt. De liefde is in aantocht. Geen gewone flirt of spannend avontuurtje, maar een echte head over heels love of your life. Het wachten is alleen nog op die eerste vonk die binnenkort gaat overslaan.  Samen: Op dit moment heeft je partner concurrentie van iemand die wel graag eens lekker van bil wil met je, maar die lang niet zoveel voor jou over zou hebben als je lief. Lees dat nog eens en vraag jezelf af of die ander dit waard is. Eigenlijk weet je het antwoord zelf ook wel, toch? 

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Verwarring alom deze week. Waar je er lekker op los flirt met iemand, wil diegene veel meer van jou dan jij van de ander. Vervolgens neem je afstand, waarop je spijt krijgt, weer contact opneemt en tenslotte zelf de deksel op je neus krijgt. Boinggg! Helaas, brie is ook een kaas.  

Samen: Je lief is zo knotsgek op jou, dat-ie het liefst elke minuut van de dag met je wil doorbrengen. Absoluut vleiend, maar ook nogal beklemmend. Hoewel je ervan houdt om op een voetstuk te worden gehesen, ben je niet zo van het continu geclaimd worden. Tenminste, niet in deze vorm.  

Lees ook: Deze 5 sterrenbeelden hebben de meeste gemene trekjes

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Je bent momenteel het liefst gewoon lekker thuis met je eigen spullen in je eigen bubbel. En daar heb je eigenlijk helemaal niemand bij nodig. Tenminste, niet de types die zich momenteel in jouw kennissenkring bevinden. Misschien toch eens uitgaan, even rondkijken naar wat er verder nog rondloopt? 

Samen: Kleine problemen stapelen zich op en kunnen prima worden opgelost als jullie het een en ander met een beetje humor zouden relativeren. Zo ingewikkeld is het nu ook weer niet en daarbij, hoezo moet je partner zich altijd aan jouw wensen aanpassen? Jullie hebben een gelijkwaardige relatie, toch?  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Ondanks dat je beter in je vel zit, vind je het soms nog steeds lastig om complimentjes in ontvangst te nemen. Nergens voor nodig, Weegschaal. Zowel van binnen als van buiten ben je prachtig. Een simpel 'dankjewel’ volstaat. Wist je trouwens dat een van de complimenten die je deze week krijgt een verkapte versiertruc is?  Samen: Jij en je lief gaan een fijne periode tegemoet. Hoewel er nog een paar dingen besproken moeten worden, leveren deze geen problemen op. Sterker nog, als jullie elkaar rustig laten uitpraten en jullie je beter in elkaars situatie kunnen verplaatsen, gaat de relatie er alleen maar op vooruit.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Gezeik tussen je broer of zus met je ouders houd je momenteel meer bezig dan de liefde. Natuurlijk wordt er hier en daar wel eens een leuke comment gegeven of een dm gestuurd, maar daar is alles ook wel mee gezegd. Wel zit er iets spannends voor je aan te komen, maar zeker nog niet deze week.   Samen: Na een wat rommelige periode kunnen jullie weer beter met elkaar praten en is er meer sprake van wederzijds begrip. Niet dat jullie het nu opeens over alles met elkaar eens zijn, maar er kan in elk geval wel normaal met elkaar worden gecommuniceerd zonder dat er iemand wegloopt, met deuren smijt of de kroeg in duikt. Wel zo prettig.

Lees ook: In de sterren geschreven: dit zijn de beste series op basis van je sterrenbeeld

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Terwijl je geniet van een gezellig avondje bij vrienden, komt een van je matties met het idee op de proppen om je aan iemand te koppelen. Nu was je toevallig al met iemand aan het praten, maar tegen nog een optie zeg je natuurlijk geen nee. Kom maar door met die extra wipkans. 

Samen: Het is niet de taak van je partner om jou happy te maken, dat moet je zelf doen. Je bent samen om elkaar aan te vullen in plaats van op te vullen. Poe, wat een wijsheid op de brakke maandagmorgen. Nu maar hopen dat je er je voordeel mee doet, eigenlijk is dat wel wat nu nodig is.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Hoewel je uit diverse hoeken aandacht krijgt, weet je nog niet echt wie van hen het beste bij je past. Daarbij ben je ook niet echt gefocust op de liefde, waardoor je nu zomaar belangrijke zaken over het hoofd kan zien. Bijvoorbeeld dat er een grote nieuwe liefde dichterbij is dan je denkt.  

Samen: Kortgeleden had je een flinke discussie met je lief. Nu pas kom je erachter dat je partner destijds gelijk had en niet jij. Hoogste tijd voor welgemeende excuses. Verder is dit een prima periode om te verbouwen of zelfs te verhuizen. Mits het tenminste weer helemaal koek en ei is tussen jullie.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Hoewel je alles uit de kast haalt om iemand te regelen, heb je tot nu toe bar weinig succes. De aanhouder wint, zeggen ze wel eens, maar zoals het er nu uitziet, is het meer waarschijnlijk dat je niet één maar wel zes blauwtjes gaat lopen. Als je niet voor die tijd wordt geblokkeerd of geghost.  

Samen: Je geliefde staat te springen om een uitgebreid, diepgaand gesprek te voeren waarbij er eens lekker diep in elkaar emoties wordt geroerd. En laat jij daar nu juist helemaal geen behoefte aan hebben. Blijf hierin gerust je grenzen aangeven. Eerlijk zijn is belangrijk, maar praten over gevoelens is niet echt jouw ding. En al helemáál niet onder dwang.  

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Je gaat een gezellige week tegemoet waarin je diverse leuke voorstellen of aanbiedingen kunt verwachten. Je ligt duidelijk goed in de markt en geniet hier met volle teugen van. Verliefd ben je nog niet maar er zit wel iemand tussen die serieus je interesse wekt.  

Samen: Waar je partner graag het liefst gisteren de volgende stap zou zetten met je, vraag jij je serieus af of dit jou wel gelukkig maakt. Laat je vooral niet voor het blok zetten en geef eerlijk aan dat je gewoon nog even wat tijd nodig hebt. Niet alleen om na te denken over wat je wilt, maar misschien ook wel over wat je voelt.  

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen