Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #14

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #14

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

1 april 2024 om 08:00

Gepubliceerd op

1 april 2024 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Soms is het gewoon nodig om uit je comfortzone te stappen en een risico te nemen. Ook in de liefde. Juist als degene die jij leuk vindt heel anders is dan de types die je gewend bent zou dit heel goed kunnen werken. Daarbij, jij bent voor deze persoon ook anders dan anders. Leuk! 

Samen: Hoewel je best weet dat je lief knettergek op jou is en geen enkele reden heeft om iemand anders te willen, weet je soms toch nog allerlei redenen te verzinnen waarom je schatje met anderen zou praten (of erger). Hou gewoon op, Ram. Je bent vervelend. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Laat je niet leiden door andermans mening en doe vooral waar je zelf blij van wordt. Ondanks dat je je prima vermaakt als happy single, staat er binnenkort iets te gebeuren waardoor je bereid bent het vrijgezellenbestaan zomaar gedag te zeggen. Niet direct deze week, maar wel sneller dan je denkt. 

Samen: Het maakt helemaal geen kont uit wat anderen zeggen of vinden. Het allerbelangrijkste is dat jij happy bent met je lief en dat ben je. Laat anderen vooral lekker in hun eigen verleden grutten en spitten. Eens kijken wat daar allemaal voor fraais te vinden is.  

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #13

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Op dit moment is alles saai, vervelend niet leuk en vervelend. Volgens jou dan. Waar anderen zich prima vermaken, weet jij voor alles wel een reden te verzinnen waarom het niet deugt. Kop op, Twin. Kijk om je heen en wees dankbaar voor de dingen waar je wél van geniet. En praat verdulleme eens niet zo veel.  

Samen: Je besteedt momenteel meer tijd aan je werk en vrienden dan aan je eigen lief. Ah, zielig. Je partner bungelt niet alleen helemaal onderaan je lijstje, je schatje is zich hier ook nog eens heel erg van bewust. Een onverwacht lief gebaar van jouw kant zorgt voor weer wat vrolijkheid.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Laat in vredesnaam dat *&%$#@& verleden eens los en ga leven in het heden. Zolang je telkens weer stilstaat bij alle ellende van vroeger, blijft ook je eigen persoonlijke ontwikkeling stilstaan en ga je nooit een leuke toekomst tegemoet. Ook niet in de liefde, nee.   Samen: Jij en je lief zitten boordevol nieuwe plannen voor de zomer. Heerlijk om alles alvast op de kalender te zetten en je er samen op te verheugen. Verder genieten jullie ook in het heden van de waardevolle momenten samen. Eigenlijk gaat het gewoon super goed tussen jullie. Saai. Maar wel lekker saai.  

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Iemand die je kent uit het verleden is jou nog steeds niet vergeten en zou heel graag iets met je willen afspreken. Of het nu een ex of een oude kennis is, alleen jij weet of het wel of niet de moeite waard is om dit een kans te geven. Luister hierbij goed naar je intuïtie, die zit er niet vaak naast.  

Samen: De relatie verloopt een beetje rommelig momenteel en dit heeft alles te maken met de werkstress van je partner. Een beetje meer geduld en begrip van jouw kant is nodig om je lief hier doorheen te trekken. Gelukkig kan je schatje rekenen op jouw onvoorwaardelijke steun.  

Lees ook: Deze 5 sterrenbeelden hebben de meeste gemene trekjes

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Hoogste tijd om te stoppen met buigen als een knipmes voor iemand in je omgeving. Super lief dat je alles voor je crush wilt doen, maar de kans dat diegene over je heen loopt is aanwezig. Wil je liever aardig gevonden worden of respect verdienen? Aan jou de keuze.  

Samen: Hoewel je het vaak niet eens was met je partner begin je nu toch in te zien dat-ie het niet al die tijd bij het verkeerde eind had. Sterker nog, je lief had vaker gelijk dan je dacht (of wilde toegeven). Dit is een mooi moment om je wat minder eigenwijs op te stellen en samen iets leuks te gaan doen. Op jouw initiatief natuurlijk. En kosten.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Je zit lekker in je vel en geniet volop van je vrijheid. Dit is ook meteen de reden waarom je niet rondkijkt naar een nieuwe liefde of hier überhaupt voor openstaat. Je vermaakt je prima in je eentje. Een nieuwe liefde staat in jouw ogen nu vooral voor het aangaan van allerlei verplichtingen waar je niet op zit te wachten. Nou nee, bedankt.  Samen: Dag in dag uit zitten jullie in dezelfde sleur en is er nog maar weinig sprake van actie, laat staan spanning. Het ergste is dat ook de humor momenteel ver te zoeken is, samen lachen is er niet meer bij. Om over de seks nog maar te zwijgen, dat stukje is helemaal om te janken. Kortom, werk aan de winkel, Weeg.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Dit is weer zo'n typische week dat alle nare dingen van vroeger weer boven komen drijven. Probeer je er tegen te verzetten en vooral te kijken naar wat het je gebracht heeft. Ook al was het niet fijn, het heeft je wel gemaakt tot de sterke vrouw die je nu bent. Het enige wat je wilt, is iemand die jou waardeert. Samen: Dit is een heerlijke week voor romantiek. Samen uit eten, een weekendje weg, alles wat jullie deze week samen ondernemen pakt super goed uit en is een boost voor de relatie. Daarbij verdient je partner ook zeker wat extra aandacht, die arme schat heeft het soms flink te verduren met je.  

Lees ook: In de sterren geschreven: dit zijn de beste series op basis van je sterrenbeeld

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Je hebt geen goed gevoel over iemand en dat is niet voor niets. Deze persoon geeft bepaalde signalen af waar jij nou niet echt blij van wordt. Bedenk of deze persoon het waard is om energie in te blijven steken of dat het vooral jouw wishful thinking is die momenteel de boventoon voert.  

Samen: Hoewel lastige gesprekken het niet per se gezelliger maken in huis, is het soms toch nodig om deze te voeren. Zoals nu. Grijp dan ook meteen je kans en zeg eerlijk wat je op je hart hebt. Jouw grootste issue op dit moment is dat je je niet begrepen voelt door je partner. Je lief mag daar best wat meer moeite voor doen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Hoe leuker jij iemand vindt, hoe afstandelijker je wordt. Leuk hoor, als de ander een beetje moeite moet doen, maar dan moet je diegene ook wel de indruk geven dat-ie een kans heeft. Tussen hard to get spelen en de deur potdicht houden zit een groot verschil.  

Samen: Waar je in alle drukte van je werk en sociale verplichtingen wel eens wat afstandelijk kon zijn naar je lief, vind je nu eindelijk meer rust en is er meer tijd om aandacht te besteden aan je partner. Gelukkig begrijpt je geliefde dat het niet aan hem/haar/hun lag dat je soms wat onbereikbaar was, maar aan de omstandigheden.  

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Zomaar uit het iets krijg je gevoelens voor iemand die je al een poosje kent. Hoewel jullie het altijd al gezellig met elkaar hadden, blijkt er plotseling voor jou toch wel meer aan de hand te zijn dan dat. Hoogste tijd om de stoute schoenen aan te trekken en te zeggen hoe je erover denkt. Lastig ja. Maar wel nodig.  

Samen: Hoewel praten goed is, kan een gesprek deze week de situatie juist verslechteren. Zeker als het op Whatsapp gebeurt en jullie volledig langs elkaar heen kakelen. Stop met dat getyp en blijf vooral goed luisteren naar elkaar. Oh ja. Vooral je partner moet kappen met het maken van diens eigen verhaal. Die scenario's kloppen sowieso nooit. 

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Je zou niets liever willen dan een relatie beginnen met degene op wie jij jouw oog hebt laten vallen. De kans dat het iets wordt is aanwezig, zolang je jouw potentiële lief maar niet bestookt met berichtjes of op een andere manier probeert te claimen. Take it easy en alles komt goed.  

Samen: Misverstanden zijn het gevolg van een gebrekkige communicatie. Met je hoofd in je telefoon alleen 'hm' brommen en knikken red je het niet binnen een relatie, Vis. Gewoon zeggen wat je denkt geeft veel meer duidelijkheid, vooral deze week geen overbodige luxe.  

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen