Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #13

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #13

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

25 maart 2024 om 08:00

Gepubliceerd op

25 maart 2024 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Hoewel het voor de buitenwereld lijkt alsof je boordevol zelfvertrouwen zit, is stiekem het tegenovergestelde waar. Nare ervaringen op dit gebied hebben je achterdochtig en voorzichtig gemaakt, waardoor je het moeilijk vindt om je opnieuw voor iemand open te stellen. Begrijpelijk, maar probeer het eens stap voor stap in plaats van halsoverkop?

Samen: Het is nu vooral belangrijk om niet al te impulsief te reageren. Je tong is deze week nogal aan de scherpe kant, waardoor de dingen die je zegt (zeker als je zwaar geïrriteerd bent) zomaar diepe emotionele wonden kunnen veroorzaken. En nee, dat is niet overdreven.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Iemand waar je eigenlijk geen interesse in had of die je zelfs niet eens echt was opgevallen, blijkt diepere gevoelens voor je te hebben en wil jou graag beter leren kennen. Zie het als een leuke kans, al is het wel belangrijk om van begin af aan eerlijk te zijn tegen je aanbidder. Dat je het een kans geeft, betekent niet dat je meteen verliefd bent.

Samen: Een goed gesprek dat jullie pas geleden hebben gehad of deze week nog gaan voeren, zorgt voor meer rust binnen de relatie. Fijn om nu eens op een volwassen manier met elkaar te kunnen communiceren in plaats van elkaar over en weer te bedelven onder de verwijten.

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #12

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Hoewel er iemand is die je best leuk vindt, ben je toch een beetje terughoudend in het uiten van je gevoelens. Onnodig, want degene op wie jij een oogje hebt, zou niets liever willen dan een keer met jou op date gaan. Trek je stoute schoenen uit de kast en gaan met die banaan. De charmes heb je al, nu nog de moed.

Samen: Gedoe op je werk of binnen de familie heeft een negatieve invloed op je humeur, waardoor je van je lief ook een stuk minder kunt verdragen. Bij het minste of geringste schiet je uit je slof met een chagrijnige partner tot gevolg. Dit maakt de hele situatie er niet beter op.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Je staat gerust open voor de liefde, maar niet als die zo ontzettend vermoeiend en oervervelend is. Elk gesprek is zo retevoorspelbaar dat je na drie zinnen met elkaar te hebben uitgewisseld al zwaar geïrriteerd bent in plaats van prettig geamuseerd. Next! Zucht. Samen: Zowel jij als je lief zijn allebei bereid om meer tijd en energie te investeren in de relatie. Zolang het geen geforceerde toestand wordt, is dat een goed idee. Deze week is top om er samen weer eens ouderwets gezellig op uit te gaan. Weekendje weg of gewoon een dagje samen zwemmen. Lekker nat van de geilbaan. Glijbaan. Glijbaan!

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Iemand die je nog niet zo lang kent, houd je in gedachten steeds vaker bezig en dit lijkt wederzijds. Gooi er deze week nog een paar originele DM's of appjes tegenaan, maak handig gebruik van je creatieve brein en sleep binnen die prooi. Met huid en haar!

Samen: Het gaat momenteel super goed tussen jou en je lief, maar het kan natuurlijk altijd beter. Dit is een prima moment om samen de volgende stap te zetten en jullie ideeën ook op korte termijn samen uit te voeren. Waarom wachten als je er allebei klaar voor bent?

Lees ook: Deze 5 sterrenbeelden hebben de meeste gemene trekjes

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Dit is een ideaal moment om even je rust te pakken en even voor jezelf op een rijtje te zetten wat je wilt. Begin met het loslaten van het verleden en als het kan ook die ene ex met wie je stiekem nog steeds iedereen vergelijkt. Pas als dat gelukt is kan je verder.

Samen: Er spelen wat dingen op de achtergrond waardoor de relatie tussen jou en je lief momenteel niet helemaal is wat het zijn moet. Geeft niet. De perfecte relatie bestaat niet, dus ga daar in vredesnaam ook niet naar op zoek. Kijk liever hoe jullie elkaar op de beste manier kunnen aanvullen en doe daar je voordeel mee.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Of het de ware liefde is, is nog maar de vraag, maar de kans dat je een leuke, nieuwe vlam tegen het lijf gaat lopen is zeer groot. Zeker nu je begrijpt wat er waarom in het verleden is gebeurd en je hiervan hebt geleerd, kun je eindelijk verder. Ook in de liefde. Samen: Het is deze week niet heel erg gezellig in huize Weegschaal en dat heeft alles te maken met jouw partner die niet echt geïnteresseerd lijkt in wat jou allemaal bezighoudt. Het is ikke, ikke en de rest kan stikken. Gelukkig ligt het niet aan jou, maar aan allerlei ander gedoe wat je lief jou (nog) niet heeft verteld. No worries, komt goed.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Vrienden lijken zich meer met jouw liefdesleven te bemoeien dan dat jij er zelf mee bezig bent. Ze komen deze week zelfs met iemand op de proppen die het volgens hen hélemaal is voor jou. Voor de leuk speel je het spelletje mee. Totdat je zomaar echt verliefd wordt… Samen: Jij en je lief hebben aan een half woord genoeg. In positieve zin. De woordenwisselingen die jullie de laatste tijd hebben gehad verdwijnen naar de achtergrond, er is weer tijd en ruimte voor leuke dingen. Naast dat er nieuwe plannen worden gemaakt, staan jullie ook voor een belangrijke beslissing.

Lees ook: In de sterren geschreven: dit zijn de beste series op basis van je sterrenbeeld

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Iemand met wie je dacht als vrienden te kunnen (blijven) omgaan, maakt toch meer gevoelens in je los dan je dacht. Als je nog denkt je hiertegen te kunnen verzetten, kunnen we je bij deze uit de droom helpen. Stop er maar mee, Boog. De liefde is veel sterker dan jij.

Samen: Hoewel je nog steeds van je partner houdt, ben je al een poosje niet heel erg enthousiast in het tonen van je gevoelens. Zonder dat jij het merkt, maakt je lief dit soms best een beetje onzeker. Misschien zelfs wel twee beetjes. Hoogste tijd om je schatje weer eens even lekker vast te pakken en van de daken te schreeuwen hoe blij je met hem/haar/hen bent.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Hoewel je best weet dat iemand in jouw omgeving jou super leuk vindt, houd je toch nog steeds een beetje de boot af. Waarom eigenlijk, Bokstra? Als iemand weer een leuke nieuwe liefde verdient ben jij het wel. Stop met moeilijk doen en kijk gewoon hoe het loopt.

Samen: Het gaat ontzettend goed tussen jou en je lief. De communicatie is top, de wederzijdse aantrekking groot en de seks ronduit geweldig. Een prima moment om jullie volgende plan voor de toekomst samen uit te werken. Toch nog twijfels hoe het één en ander aan te pakken? Een weekendje weg zal jullie nog meer inspireren.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Na een periode van veel drukte en allerlei verplichtingen, raakt de agenda nu weer wat leger en is er weer meer ruimte voor jezelf. Met de nadruk op jezelf. Laat het flirten en daten nog even voor wat het is en gun jezelf even alle tijd en ontspanning die je nu nodig hebt.

Samen: Na een lastige tijd gaat het nu weer beter tussen jou en je lief en zijn jullie er allebei klaar voor om met een schone lei te beginnen. Let op, een schone lei is geen vieze lei met nog allerlei troep uit het verleden erop. Laat oude hoofdstukken voor wat ze zijn en begin per direct met het schrijven van nieuwe.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Iemand van wie je haast geobsedeerd bent, is in werkelijkheid niet degene die je denkt dat-ie is. Stop met het idealiseren van dit figuur. Haal deze persoon per direct van dat onwaarschijnlijk hoge voetstuk af waar je 'm hebt geplaatst en zet jezelf erop. Potverdrie!

Samen: Ondanks jullie het allebei ontzettend druk hebben, is dit juist een goed moment om wat extra tijd samen door te brengen. Ga in dit geval voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Minder tijd, maar wel betere dates. Of geen dates maar betere seks. Ook niet verkeerd.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen