Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #12

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #12

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

18 maart 2024 om 08:00

Gepubliceerd op

18 maart 2024 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Omdat je best graag weer een relatie wilt, stel je je misschien iets te enthousiast op en merken anderen dat je net iets te graag wilt. Lieve Ram, ook al ben je nog zo verliefd, laat het in vredesnaam vooral niet merken. Iedereen wil juist dat wat onbereikbaar is. En jij bent momenteel allesbehalve dat.

Samen: Je partner merkt dat er bepaalde dingen zijn die je voor jezelf houdt. Probeer bepaalde problemen bespreekbaar te maken en speel open kaart met je lief. Tenzij het gaat om iets wat niet weet wat niet deert. Dan vooral lekker je moela houden.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Je begint je steeds beter in je vel te voelen en dit straal je ook uit naar anderen. Zelfverzekerdheid staat je prachtig en maakt je zeer aantrekkelijk. Soms ben je nog wel een beetje verlegen, maar dat laat je mooi niet merken. Laat anderen maar nerveus worden van jou. Recht in de ogen aankijken en spreken in korte zinnen. Bam!

Samen: Jij en je lief zijn allebei druk met je carrière en het grappige is dat het jullie allebei geen reet interesseert wat de ander doet. Maakt eigenlijk ook niet uit. Als het je echt geen hol kan schelen, hoef je natuurlijk ook niet te doen alsof. Dan praat je gewoon over iets anders. Of niet. Gezellig bij jullie thuis, zeg.

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #11

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Jij geniet nu vooral van je vrijheid en van de lol die je hebt met vrienden. Begrijpelijk, want wat zitten er een paar portretten tussen. Knotsgek! Toch is er iemand waar je regelmatig aan denkt, maar om daar je vrijheid voor op te geven, gaat je nu nog een brug te ver. Zó bijzonder is deze persoon nu ook weer niet.

Samen: Jij en je lief hebben het momenteel zo leuk dat het bijna jaloersmakend is. Bijna, want de mensen die jullie echt goed kennen, weten natuurlijk als geen ander dat jullie een behoorlijke dollemansrit achter de rug hebben. Pieken, dalen, hobbels, bobbels en vrije vallen. Maar kijk waar het jullie heeft gebracht. Houd dit vast, Twin. Wat jullie hebben is waardevol.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Omdat je aan de ene kant geen zin hebt om je aan iemand te binden, maar aan de andere kant wel de aandacht mist, ga je op zoek naar een onmogelijke liefde in de vorm van gebonden types, personen die in het buitenland wonen of ergens nog jaren in de gevangenis moeten zitten. Oh my. Samen: Waar anderen af en toe terugdenken aan het verleden en hier fijne of minder fijne herinneringen aan hebben, hang jij er weer eens helemaal vol in en herbeleef je elke moment tot in het extreme. En natuurlijk komen daar ook de ruzies weer voorbij die je ooit met je lief had. Laat ze vooral daar, Kreeft. Gewoon in je hoofd. Gepasseerd station, niks mee doen. Oeps, te laat.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Hoewel de ware liefde zich deze week nog niet aandient, zijn er toch duidelijke aanwijzingen die je laten zien dat een nieuwe relatie niet heel lang meer op zich laat wachten. Ondanks dat jij degene die jou zoveel aandacht geeft niet echt ziet zitten, zou je nog wel eens spijt kunnen krijgen als je het geen kans geeft.

Samen: Er ligt weer eens verleiding op de loer. Niet zomaar een onschuldige flirt, maar echte, gevaarlijke verleiding met een grote V die alles wat jij en je lief hebben in één keer door de plee zou kunnen spoelen als je er iets mee zou doen. Dat laat je natuurlijk niet gebeuren. Toch, Loekie? TOCH?!

Lees ook: Deze 5 sterrenbeelden hebben de meeste gemene trekjes

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Wat voor een ander werkt, is voor jou misschien wel de hel op aarde. Eerlijk is eerlijk, niet iedereen is geschikt voor hetzelfde type relatie. Sommige mensen willen misschien wel iets heel anders dan wat voor velen 'de norm' is. Bedenk voor jezelf eens goed wat je wilt en sluit niet zomaar achteraan in de kudde.

Samen: Hoewel er deze week weer eens een flinke storm woedt door huize Maagd, gaat die met de juiste aanpak ook weer net zo snel liggen als dat die was begonnen. Het enige wat je hoeft te doen is gewoon even je gezond verstand gebruiken. Dan zie je vanzelf wel in dat je partner nog best veel geduld met je heeft gehad voordat-ie uiteindelijk ontplofte.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Hoewel je aan aandacht geen gebrek hebt, vind je het wel even helemaal dikke prima om als single door het leven te gaan. Eerlijk gezegd heb je je lang niet zo relaxt gevoeld als nu. Toch hangt er iets spannends in de lucht waar je op zich wel voor open staat. Nog even geduld en je weet wat het is. Of wie. Samen: Je partner wordt hoe langer hoe stiller. Het is overduidelijk dat-ie met iets rondloopt waarvan je lief het moeilijk vindt om over te praten. Hoogste tijd om de stilte te doorbreken. Natuurlijk niet door te zeggen dat je partner stil is, want dat weet-ie zelf ook wel. 

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Je zit niet helemaal lekker in je vel en dat maakt het lastig voor je om open te staan voor een nieuwe liefde. Jammer, want je bent natuurlijk super leuk. Besteed vooral aandacht aan de eigenschappen, talenten en fysieke pluspunten waar je wel blij mee bent en vergroot deze lekker uit. Verwen jezelf en geniet ervan. Samen: Na een rumoerige periode waarin veel sprake was van ruzie en onenigheid, keert nu de rust een beetje weer. Met de nadruk op een beetje, want jeetje, wat kan je partner een partij lopen emmeren. Gelukkig zijn jullie het wel weer meer met elkaar eens. Beter, want er moet nog een boel worden besproken met betrekking tot de gezamenlijke toekomstplannen. Lees ook: In de sterren geschreven: dit zijn de beste series op basis van je sterrenbeeld

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Blijf niet onnodig hangen in het verleden als dat je niet gelukkig maakt. Nare relaties zijn er om te verwerken, niet om weg te stouwen tot je erin stikt. Praat erover, desnoods met een professional en kijk weer vooruit in plaats van achterom. Wees blij dat je ervan af bent, zo is het ook nog eens een keer.

Samen: Het grootste probleem wat jullie nu om handen hebben is familie. Daar gaan we weer. Bepaalde familieleden zijn jullie echt liever kwijt dan rijk. Maar ja, het is en blijft familie. Aan de andere kant, familie kies je niet, je krijgt het er gratis en voor niets bij. Hoogste tijd om keuzes te maken en knopen door te hakken. Of familiebanden…

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Degene die jij momenteel de grootste eikel(in) vindt, blijkt misschien wel degene die het beste bij je past. Juist omdat jullie zo verschillend zijn, is de kans dat jullie elkaar goed kunnen aanvullen heel groot. Geef het een kans en zie waar het je brengt. Wordt het alsnog janken met een rietje, dan heb je het in ieder geval geprobeerd. Samen: Het zal geen verrassing voor je zijn als we zeggen dat jullie relatie momenteel niet héél erg lekker loopt. Soms lijkt het of jullie allebei op een finaal andere planeet zitten en geen jota begrijpen van wat de ander bedoelt. En dit eigenlijk ook niet willen. Klinkt niet erg hoopvol. Als er überhaupt nog iets te redden valt is dit het moment om deze laatste strohalm aan te grijpen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Ondanks dat je je handen vol hebt aan je werk, hobby's, sport en de rest, doet iemand toch diens uiterste best om je aandacht te vangen en een plekje in je agenda te veroveren. Iemand die zoveel moeite doet, verdient in ieder geval een kans. Al is het er maar eentje.

Samen: Als er kinderen in het spel zijn, dan is dit het moment om even samen met je partner te overleggen wat de beste manier is om met dat grut te dealen. Ook met het oog op andere dingen waar je je zorgen over maakt, is dit een goede week om samen even rustig het één en ander te bespreken.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Hoewel je heel goed weet wat je wel en niet meer wilt op liefdesgebied, komt er plotseling iemand op je pad die jou over alles aan het twijfelen brengt. Laat je vooral niet in een hokje drukken of ergens heen leiden waar je niet helemaal achter staat. Zeker niet als de ander haast lijkt te hebben. Jij bepaalt altijd nog zelf wat er gebeurt en al helemaal wanneer.

Samen: Het komt je een beetje je neus uit om alles samen te moeten doen en constant in elkaars aura te bivakkeren. Wat jij nu vooral nodig hebt is rust en ruimte. Geen enkel probleem. Of… dat zou het eigenlijk niet moeten zijn. Gewoon zeggen waar je nu behoefte aan hebt en lekker doen wat je zelf wilt. 

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen