Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #11

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #11

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

11 maart 2024 om 08:00

Gepubliceerd op

11 maart 2024 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Blijf niet hangen in vervelende ervaringen uit het verleden of onzekerheden die deze bij je hebben veroorzaakt. Tijden veranderen en mensen ook. Als iemand de laatste tijd (in positieve zin) is veranderd, ben jij het wel. Hoogste tijd om de nieuwe jij wat meer te laten zien.

Samen: Soms is ruzie maken gewoon even nodig, zodat je elkaar nog beter leert kennen en nog meer naar elkaar toe groeit. Zoals deze week. Hoewel het even flink zal donderen, zal de bui ook snel weer overwaaien. Mits je ook de hand in eigen boezem kunt steken. Sorry zeggen is namelijk nog weleens een ding.

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #10

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Dat je nog single bent, boeit je eigenlijk vrij weinig. Je doet gewoon je ding en geniet van de dingen die je leuk vindt. Op zich sta je best open voor de liefde, maar als die nog een jaartje op zich laat wachten ben je daar ook helemaal oké mee. Op dit moment zijn er nog veel dingen die je wilt doen en bereiken, dus jezelf vervelen doe je zeker niet.

Samen: Er ligt herres op de loer. En dat ligt deze keer niet aan je partner. Of je nu zelf op zoek bent naar avontuur of dat het avontuur jou vindt, de kans dat je overstag gaat voor iemand die interesse in jou heeft is groot. Mogelijk is het ook nog iemand die je al wat langer kent. Holy fuck.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Je kunt niet alleen diverse uitnodigingen verwachten, je gaat er ook nog eens graag op in. Gezelligheid alom met vrienden en bekenden, hapjes en drankjes. Dit klinkt je als muziek in de oren. Nu maar hopen dat die ene persoon niet van de partij is, anders is de lol voor jou er al bij voorbaat af. Spoiler: die ene persoon is er ook. Samen: Bepaalde gesprekken die deze week worden gevoerd, zijn allesbehalve gezellig en dat komt vooral door gebeurtenissen van buitenaf. Het feit dat jij je ergens mateloos aan ergert en je partner helemaal niet, maakt je razend. Je lief ziet het niet of wil het gewoon niet zien en eigenlijk weet je niet wat je erger vindt.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Iemand uit je verleden waar je op de één of andere manier nog regelmatig aan denkt, komt weer in je leven. Niet vanzelf, maar als je een beetje je best doet is de kans groot dat het je lukt om deze persoon te veroveren. Tja, brutalen hebben de halve wereld. En de rest.

Samen: Je zit niet helemaal prettig in je vel, wat invloed heeft op de relatie. Je hebt ook even helemaal geen zin om te praten, wat nu juist wel belangrijk is. Maar wat doe jij? Je snoert je partner bij voorbaat al de mond. Je lief mag niets meer zeggen, anders doe je je oren dicht en ga je erdoor heen zingen. Oh my.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Hoe dichter we op iets staan, hoe minder goed we het kunnen zien. Dat is in jouw geval met de liefde net zo. Jouw match zit praktisch bij je op schoot en nog zie je het niet. Neem even afstand van alles en iedereen en kijk wie het meeste moeite doet om jouw aandacht te trekken. That's the one. Samen: Hoewel je het retedruk hebt met van alles en hierdoor weinig tijd voor je partner kunt maken, mis je het samenzijn niet echt. Je geliefde daarentegen denkt daar heel anders over. Die vindt het maar helemaal niks dat je zo doenerig bent en heeft je het liefst weer even helemaal voor zichzelf. En nu?

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Je zou best wel weer zin hebben in een leuke relatie, maar degene die je in gedachten hebt of zelfs al mee aan het rommelen bent, is hiervoor niet de geschikte persoon. Voor een avontuurtje is het prima, maar meer dan dat moet je niet willen. Laat het op tijd los en je bespaart jezelf enorm veel gedoe.

Samen: Gevoelens van onzekerheid gaan bij jou altijd vrolijk hand in hand met ziekelijke jaloezie. Zoals deze week. Luister Loekie, de enige die haar partner op andere chicks wijst ben jijzelf. Je partner heeft nog steeds alleen oog voor jou. En ook al vindt-ie anderen misschien ook best knap, wat je lief met jou heeft is uniek. Niet vergeten.

Lees ook: Deze 5 sterrenbeelden hebben de meeste gemene trekjes

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Er staat je veel gezelligheid te wachten in de vorm van een uitje of etentje met vrienden. Je zit lekker in je vel en geniet volop van alle aandacht die je krijgt. Een spannende flirt kan het begin zijn van iets moois. Of van iets geils. Laten we het beestje maar gewoon bij de naam noemen.

Samen: Een misverstand is de oorzaak van een flinke storm die eraan zit te komen. Code rood zelfs, als je het niet in de hand houdt. Blijf rustig met elkaar praten, trek er geen kudde oude koeien bij en blaas de dingen vooral niet onnodig op. Alles komt goed, mits je je niet als een kleuter gedraagt.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Je bent klaar voor de liefde en de liefde lijkt ook klaar voor jou. Met meerdere mensen heb je het meer dan gezellig, maar stukje bij beetje wordt nu eindelijk duidelijk met wie je het echt wilt gaan proberen. Geef je eraan over en volg je hart. De kans dat dit leuk wordt, is zeer groot. Samen: Hoewel je dol bent op aandacht, begin je nu eindelijk een beetje je wilde haren te verliezen en vind je meer rust binnen de relatie. Flirten vind je heus nog wel leuk, maar je vraagt je niet meer meteen af hoe het met die ene persoon zou zijn. Eigenlijk ben je best heel blij met wat je hebt. En terecht.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Wat maakt het uit wat die of die van degene vindt waar jij een oogje op hebt. Je valt nu eenmaal op vreemde types. En gelukkig maar, want kennelijk vallen die ook op jou. Trek je vooral niks van anderen aan en doe wat jou zelf goed lijkt. Ook als dat betekent dat jij het initiatief neemt om met hem of haar op date te gaan. Samen: Jij en je lief gaan een gezellige week tegemoet waarin jullie veel tijd met elkaar zullen doorbrengen. Vergeet daarnaast ook niet iets voor jezelf te doen. Juist als jullie elkaar even niet hebben gezien, hebben jullie elkaar weer van alles te vertellen. Mits jullie niet 24/7 lopen te bellen en appen. Lees ook: &C's grote winterhoroscoop: hoe zit het met jouw geld in 2024?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Hoewel je exact weet wat je wilt, is dit precies waar je het minst aan werkt. Je hoofd is zo tot de nok toe helemaal gevuld met één persoon dat er helemaal niets meer bij kan. Verliefd. En niet zo’n beetje ook. Gelukkig ben je niet helemaal obsessed. Oh. Wacht.

Samen: Ondanks dat de stabiliteit binnen de relatie even ver te zoeken was, gaat het nu gelukkig weer de goede kant op. Sterker nog, de basis blijkt sterker dan jullie dachten en de liefde voor elkaar ook. Nu nog een beetje meer vertrouwen en iets minder achterdocht en alles is weer helemaal koek en zopie.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Je vindt iemand zó leuk, dat je serieus je best doet om indruk op diegene te maken. Je bent hier zelfs zo druk mee dat je de dingen waar je zelf mee bezig was moeiteloos op het tweede plan zet. Nou, nou. Kennelijk heeft iemand het hier flink te pakken. Samen: Na een wat rommelige periode komen jullie nu weer in wat rustiger vaarwater. Jij bent minder geprikkeld en je partner heeft wat meer geduld. Precies wat er nodig was om weer een beetje normaal met elkaar om te kunnen  gaan. Zelfs de romantiek krijgt deze week weer een kans. Nou, nou.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: De aandacht die je krijgt is goed voor je zelfvertrouwen, maar van de personen van wie de complimentjes afkomstig zijn krijg je het niet echt warm of koud. Maakt niet uit. Met een beetje flirten is niets mis. Zolang je er niet mee hoeft te trouwen is er niets aan de hand.

Samen: Een gesprek met iemand uit je verleden maakt je aan het twijfelen. Vooral met het oog op je huidige partner. Is je lief de juiste keuze voor jou of zou je het toch liever met iemand anders proberen? Dit is niet het juiste moment om hierover te beslissen. Kijk het allemaal nog even aan en weeg alle voors en tegens nog eens goed tegen elkaar af.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen