Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #10

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #10

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

4 maart 2024 om 08:00

Gepubliceerd op

4 maart 2024 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Richt je nu vooral op mensen in plaats van op een nieuwe liefde. Hoe meer leuke mensen je ontmoet, hoe groter de kans dat hier een potentiële partner tussenzit. Of iemand die iemand kent die goed bij je zou kunnen passen. Alles wat je forceert, werkt averechts. Laat het gewoon even lekker op zijn beloop.

Samen: Jij en je lief hebben er samen wel eens beter voor gestaan. Op dit moment lijkt alles vervelend en niet leuk. Als íemand het weer een beetje leuk kan maken, zijn jullie dit zelf natuurlijk. Kom op Vissen, gebruik je fantasie. Alleen maar klagen tegen je vriendinnen gaat ook niet helpen. Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #9

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Degene op wie jij een oogje hebt en van wie jij denkt dat-ie jou ook wel ziet zitten, heeft minder serieuze bedoelingen dan je denkt. De kans is zelfs groot dat het om een behoorlijk toxic figuur gaat. Nou, laat dat nu precies zijn waar jij op valt. Red flag alert. Dit herkennen en er iets mee doen blijven toch twee compleet verschillende dingen voor jou.

Samen: Je ergert je momenteel groen en geel aan je partner. Diens geluiden, uitspraken, bewegingen.. Natuurlijk kun je er iets van zeggen, maar of dat gaat helpen? Anders ga je gewoon weer lekker alleen wonen. In een hutje op de hei. Zonder buren, want die ben je ook aardig zat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Dit is een prima moment om je plannen te realiseren op elk gebied. Door een hoofdstuk af te sluiten, maak je ruimte voor nieuwe dingen in je leven. Daar hoort ook een nieuwe partner bij. Niet dat die direct morgen bij je op de stoep staat, maar heel lang laat hij-ie niet meer op zich wachten. Samen: Als er sprake is geweest van onrust, komen jij en je lief nu weer in rustiger vaarwater. De ruzies zijn voorbij en er kan weer vol goede moed worden uitgekeken naar een gezamenlijke toekomst. Daar horen ook nieuwe plannen en keuzes bij. Fijn om weer samen door één deur te kunnen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Je gaat een sociale week tegemoet met leuke uitjes of feestjes in het verschiet. Waar je soms het liefst lekker wilt cocoonen, geniet je nu vooral van het gezellig kletsen en lachen met vrienden. Aan aandacht geen gebrek maar de juiste zit er voor jou helaas (nog) niet tussen.

Samen: Het is gezellig thuis en jij en je geliefde hebben echt lol samen. Het enige minpuntje op dit moment zijn de sociale verplichtingen waar je lief je nog steeds mee naartoe probeert te slepen. Hier moet echt een oplossing voor komen volgens jou. Bepaalde dingen (lees mensen) trek je gewoon echt niet.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Je wordt wat brutaler en durft meer je mond open te doen als je ergens aan twijfelt of als iets je niet bevalt. Niet alleen in vriendschappen, maar ook in de liefde. Als je iemand leuk vindt, aarzel je niet langer om er gewoon een lekkere open flirt op los te laten. En gelijk heb je. Waarom ook niet? Samen: Dit is een goed moment om zelf wat meer initiatief te nemen naar je partner toe. Als je merkt dat je lieft ergens mee zit, vraag dan vooral even door als de ander zegt dat er niks is. Geef je lief zomaar spontaan even een knuffel of maak iets lekkers. Dit wordt absoluut gewaardeerd.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: De kans op liefde is aanwezig, maar wil nog niet helemaal doorzetten. Waar je nu vooral naar op zoek bent, is iemand die je aan het lachen maakt. Maar degene die jij op zich best leuk vindt, heeft helaas net niet het gevoel voor humor waar je van houdt. Deze persoon probeert het wel, maar het is het gewoon net niet. Een clown in een leeg circus.

Samen: Het vuur tussen jullie laait weer hoog op. Er is zelfs kans op vlam in de pan. In positieve zin gelukkig. Passie en hartstocht alom. Jij en je lief zijn weer zó in luv dat jullie haast niet van elkaar kunnen afblijven en elke mogelijkheid aangrijpen om van retteketet te gaan. Het gaat er zelfs behoorlijk kinky aan toe.

Lees ook: &C's grote winterhoroscoop: wat staat je op familiegebied te wachten in 2024?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Op dit moment geniet je meer van vriendschappen dan dat je bezig bent met een eventuele nieuwe liefde. Kunnen doen en laten wat je wilt zonder constant met iemand te moeten overleggen bevalt je prima. Daarbij wil je zowel zakelijk en financieel ook nog van alles op de rit krijgen dus handen vol aan jezelf.

Samen: Ondanks de wederzijdse irritaties die deze week (weer?) de kop op steken, is de basis van jullie relatie nog steeds goed. Pietluttigheden zijn voor jullie allebei geen reden om er helemaal mee te stoppen, dus er nog langer over zeuren heeft al helemaal geen zin. Accepteer hoe de ander is en ga iets leuks doen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Uitgaan vind je prima, maar dan vooral om lol te maken met je vrienden. Al die types die jou aanspreken in de hoop dat ze iets bij je voor elkaar kunnen krijgen, kunnen wat jou betreft zo ver mogelijk het bos in. En wel zonder jou. Je bent op dit moment zelfs zover dat je niet eens geniet van de aandacht. Opbokken moeten ze. Allemaal. Vooral die ene. Samen: Hoewel je met bepaalde twijfels rondloopt over je relatie en je partner, ben je nog niet zover dat je een definitieve keuze durft te maken. En gelukkig hoeft dat ook nog niet. Zolang je niet zeker bent van bepaalde dingen, is de beste beslissing om hier geen beslissing over te nemen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Je zit lekker in je vel en hebt de aanbidders voor het uitkiezen. Toch geniet je op dit moment meer van de aandacht dan dat je werkelijk op zoek bent naar een nieuwe relatie. Eigenlijk vind je het wel prettig om aanbeden te worden zonder dat je er hoofdpijn van hebt. Het wordt pas lastig als je zelf verliefd wordt. Dan verlies je de controle. En je hoofd. Samen: Hoewel je het behoorlijk druk hebt en je eigenlijk tijd tekort komt om iets met je partner samen te doen, is het juist nu belangrijk dat je jouw partner meer aandacht geeft. Het gaat even niet om tijd maar om prioriteit. Je weet pas wat je hebt als je het kwijt bent. Ken je die uitdrukking? Lees ook: &C's grote winterhoroscoop: hoe zit het met jouw geld in 2024?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Geef geen aandacht aan personen die jou op geen enkele manier interesseren. Of dit nu op liefdesgebied is of in het dagelijks leven. Maak het in elk geval niet langer dan uiterst noodzakelijk, zonde van je tijd. Een kort antwoord is ook een antwoord. En geen antwoord soms ook.

Samen: De kans is groot dat je er deze week achter komt dat je met betrekking tot je relatie misschien toch te snel ergens een beslissing over hebt genomen. Mocht je erop terug willen komen, dan is nu het moment om dit eerlijk tegen je partner te zeggen. Of die er nu wel of niet blij mee is, dit is jouw gevoel. En dat mag niet worden ontkend.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: De doelen die jij jezelf hebt gesteld, zijn nu binnen handbereik. Geef jezelf nog een extra zetje en je bent er al bijna. Leuk hoor, dan bepaalde mensen interesse in je tonen, maar de enige die er nu echt toe doet ben jij. First things first, dan komt de liefde (binnenkort) vanzelf. Samen: De relatie lijkt een beetje op een dood spoor te zitten. De sleur sluipt erin en er is op het moment weinig sprake van leuke nieuwe plannen of andere leuke dingen om samen naar uit te kijken. Hier kunnen jullie samen natuurlijk prima verandering in brengen. Als jullie dat nog willen tenminste.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Liefde is nu niet echt waar je mee bezig bent. Soms zijn andere dingen gewoon net iets belangrijker. Zoals nu. Projecten die je eerder had uitgesteld kun je nu weer oppakken, zelfs met grote kans op succes. Daar heb je meer aan dan de zoveelste kneus uit Tijdverspillersland.

Samen: Gebrek aan communicatie maakt bepaalde issues binnen de relatie er niet beter op. Jij en je lief zijn nu vooral met jullie eigen dingen bezig, waardoor belangrijke gespreksonderwerpen (expres?) worden vermeden. Kom op zeg, jullie zijn toch geen struisvogels.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen