Wil je hebben: met deze 25 euro föhnborstel van de Hema krijg je de perfecte blow-out

Beauty

Wil je hebben: met deze 25 euro föhnborstel van de Hema krijg je de perfecte blow-out

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

28 april 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Gepubliceerd op

28 april 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Mooi geföhnde lokken die de hele dag blijven zitten, wie wil dat nou niet? Blow-out lovers opgelet, want deze föhnborstel van de hema houdt jouw glanzende haar tiptop intact.

Heel TikTok is het met ons eens, want deze topper is online al uitverkocht. En dat snappen wij wel, want eerlijk is eerlijk: voor die vijfentwintig euro kun je hem niet laten liggen.

Lees ook: Alle tips en tricks: zo krijg je de Sabrina Carpenter-pony

föhnborstel Hema

Zeg maar gedag tegen brandwonden Dan denk je misschien, maar een krultang doet toch precies hetzelfde? Met zo'n tang komen er krullen genoeg, maar het creëren van dit mooie kapsel komt niet zonder (brand)wonden en stoten. Voor je het weet heb je al je tengels verbrand aan dat hete ding, dat is geen pretje. Bij de zilveren föhnborstel van de Hema komt geen greintje hitte aan te pas, hij werkt gewoon op lucht. Beter voor je haar en voor je klauwen. Dat werkt goed Door de vier opzetstukken heb je genoeg opties voor meer dan alleen een blow-out. Met de kleine borstels stijl je je lokken, of maak je kleinere krullen. Het is ook de kleine zwarte borstel wie de show steelt: met dit ronde ding krijg je de zachte krullen van je dromen.

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte filmfreak, zeker als het gaat om de Harry Potter-films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer van deze auteur

Meer lezen