Vliegt de winkels uit: de spotgoedkope lipbalm van The Ordinary wil je hebben

Beauty

Vliegt de winkels uit: de spotgoedkope lipbalm van The Ordinary wil je hebben

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

20 juni 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Tom den Seldam

Gepubliceerd op

20 juni 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Tom den Seldam

Smeer jij dagelijks kilo's aan vaseline op? Dan hebben wij een leuke tip voor je, want het hele internet is gek op een nieuwkomer van The Ordinary. Hij is vanaf vandaag officieel op de markt, dus zeg maar hallo tegen zachte lippen. En het beste? Je hebt 'm al voor een prikkie.

Vaseline, Purol, Labbelo, als je op zoek bent naar vettige lipproducten zijn er opties zat. Waarom je dan wéér een andere zou uitproberen? Nou, dat is heel simpel: deze duizendpoot kun je voor veel meer gebruiken dan alleen je lippen.

Lees ook: Vliegt de winkels uit: van dit betaalbare serum krijg je in no time lange wimpers

Meer dan een lippenbalsem Over multitasken gesproken, je kunt deze alleskunner gebruiken voor je nagelriemen, droge plekjes over je hele lijf of zelfs als een oogcrème. Dat komt door twee geweldige ingrediënten: squalaan en aminozuren. Die eerste klinkt alsof het een of ander slakkenslijm is, maar het is helemaal niets geks. Sterker nog: dit is één van de hoofdbestanddelen van talg dat al in je lichaam zit. Dat werkt als een olie die je huid verzorgt en soepel houdt. Het aminozuur stimuleert de proteïne in je huid om sterker te worden, waardoor-ie gladder wordt én vocht beter vasthoudt.

Zeg maar dag tegen die verslaving Het kan zijn dat je oude vertrouwde lipbalm meer schade doet dan je denkt. Bedrijven doen namelijk iets heel slims: ze stoppen dingen als pepermuntolie en citrus om een fijn gevoel op de lippen te creëren, maar deze stof veroorzaakt juist irritatie. De Squalane + Amino Acid lipbalm heeft dat dus niet, daar zitten alleen maar hydraterende ingrediënten in die je lippen zijdezacht maken. Die gaan dus niet over een tijdje je lippen weer schraal maken, zodat je meer van het product gaat proberen. Goed voor je portemonnee én zoenbare lippen.

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte filmfreak, zeker als het gaat om de Harry Potter-films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer van deze auteur

Meer lezen