Kies je wapen: welke stijltang past het beste bij jouw haartype?

Beauty

Kies je wapen: welke stijltang past het beste bij jouw haartype?

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

1 april 2023 om 08:00

Gepubliceerd op

1 april 2023 om 08:00

Tem je wilde manen met de juiste stijltang voor jouw haartype. Hier zijn de vijf beste opties om ervoor te zorgen dat je er niet uitziet alsof je net een orkaan hebt overleefd.

Het kan een hele uitdaging zijn om je haar in bedwang te houden, maar de juiste stijltang kan een wereld van verschil maken. Van krullend tot dik haar, en van beschadigd tot fijn haar: er is een stijltang die perfect past bij jouw haartype. Lees verder om onze top vijf stijltangen te ontdekken die je helpen om jouw manen onder controle te krijgen.

1. Krullend haar Krullend haar kan een uitdaging zijn om te stijlen, maar met de juiste stijltang kun je de meest prachtige krullen glad krijgen. Voor krullend haar raden we de BabylissPRO Nano Titanium-plaatstijltang aan. Deze stijltang heeft een hoge temperatuurinstelling en een titanium plaat die snel opwarmt en zorgt voor een glad resultaat zonder dat het haar beschadigt wordt. Top, dus.

2. Fijn haar Voor fijn haar heb je een stijltang nodig die niet te heet wordt en die het haar niet beschadigt. De Remington S5505 heeft keramische platen die de warmte gelijkmatig verdelen, zodat het haar niet te veel wordt blootgesteld aan warmte. Deze stijltang heeft ook een temperatuurregeling, zodat je de hitte kunt aanpassen aan jouw haartype. Hebben. 3. Dik haar Het is geen geheim dat dik haar moeilijk te temmen kan zijn - het is alsof je een leger van weerbarstige krullen of pluizige strengen moet verslaan. Maar maak je geen zorgen, met de juiste stijltang kun je je haar in een handomdraai steil maken en laten zien wie de baas is. De Philips Pro Straightener heeft extra brede platen die ervoor zorgen dat je meer haar tegelijkertijd kunt stijlen. Deze stijltang heeft ook een hoge temperatuurinstelling, zodat je zelfs de meest weerbarstige haren kunt temmen.

4. Een slag Als je van nature gezegend bent met een eigenzinnige slag in je haar, dan weet je dat het soms kan lijken alsof het een eigen wil heeft. Maar geen paniek, met de juiste stijltang kun je glad haar creëren. De Dyson Corrale stijltang heeft flexibele platen die zich aanpassen aan de vorm van het haar, waardoor het haar niet zo snel beschadigt. Deze stijltang heeft ook een draadloze optie, waardoor je vrij bent om te bewegen terwijl je je haar stijlt. Love it.

5. Beschadigd haar Beschadigd haar heeft speciale zorg nodig, en de juiste stijltang kan helpen om het haar te beschermen tegen verdere schade. De GHD Platinum+ stijltang heeft keramische platen die de warmte gelijkmatig verdelen en een voorspellende technologie die de temperatuur aanpast aan jouw haartype. Hierdoor wordt het haar beschermd tegen beschadiging door te veel warmte. Zorg er ook altijd voor dat je een goede toner gebruikt voor het stijlen. Dus, wat denk je? Ga je hiermee aan de slag? Of vind je het teveel moeite en houd je het liever bij die ene stijltang van een tientje. Kijk maar effe.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer lezen