Hoe hield Taylor Swifts make-up het in vredesnaam vol tijdens de stortbui? Nou, door deze settingspray

Beauty

Hoe hield Taylor Swifts make-up het in vredesnaam vol tijdens de stortbui? Nou, door deze settingspray

Florence David Richard
Door

Florence David Richard

Gepubliceerd op

9 mei 2023 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

9 mei 2023 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld BrunoPress

Nashville, afgelopen zondagavond: 70.000 Swifties werden - niet zo vriendelijk - begroet door een fikse stormbui tijdens het concert van hun idool. We all look like river otters,' loog Taylor Swift, want haar make-up zat er nog op en top uit. Sterker nog: alsof het geen druppel water had gezien. Dan vragen wij ons logischerwijs af: welke setting spray is verantwoordelijk voor de échte performance van die avond?

Dat is nog eens een ander gezicht dan onze doorweekte kop na een regenbui, juist? Wat is haar geheim? Om hier achter te komen stalkten we Swifts make-up artiest van de avond, Lorrie Turk, om te kijken of zij iets blootgaf. Nog een klus, dat bleek, want Turk is tamelijk geheimzinnig over de setting sprays - en überhaupt producten - die het gezicht van haar cliënten sieren. Nu wisten we wel te ontdekken dat Turk in 2019 op de Grammy Awards de Hourglass Veil Setting Powder van 54 euro heeft gebruikt om het gezicht van Maren Morris te snatchen. Daarnaast zijn er geruchten in de beautywereld dat Turk fan is van de producten van Path McGrath, wat kan duiden op hun Sublime Perfection Setting Powder (€ 27.99) en de IntensifEYES primer (€ 34,39) voor een hardnekkige eyeliner.

Lees ook: Vliegt de winkels uit: Lidl verkoopt spotgoedkope dupe van peperdure gezichtscrème

Voor de ietwat gierige grieten Nu kunnen we ons voorstellen dat je niet zit te wachten om drie tot vijf tientjes neer te tellen voor een mogelijk fijne primer. Laten we daarom de producten langslopen waarvan we met zekerheid kunnen stellen dat Taylor ze ook echt op heeft gehad. Daarvoor kijken we een make-upartiest aan die bij de naam Lottie (Lorrie, Lottie, hou jij het nog bij?) gaat, en die ook mensen als Rihanna en Brie Larson aan haar portfolio toe heeft mogen voegen. Lottie was een aantal jaren terug vaak verantwoordelijk voor vele vlekkeloze (letterlijk) red carpet looks van Swift, dus spieken we graag even in haar beautycase.  De setting spray die we daar aantreffen, en die Lotte zelf bestempelt als haar obsessie, is de Urban Decay All Nighter Spray van 26,45 ekkies. Deze gebruikt ze om de basismake-up te fixeren. De primer die Lottie naar eigen woorden 'altijd kiest' is de NARS Pore & Shine Control, te scoren voor slechts 25,20 aan euromunten.

Kom maar op met die regenbui. Wij zijn er klaar voor.

delen
Florence David Richard

Florence David Richard is tekststagiair bij &C en een negentienjarig jonkie. En ja, David Richard is een achternaam. Ze is afkomstig uit het mooie Twente, maar heeft het accent daar achtergelaten (denkt ze zelf). Ze slurpt chai lattes weg alsof haar leven ervan af hangt en laat de zon – iets te – sterk haar humeur bepalen.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen