Het geheim is ontrafeld: deze highlighter en blush gebruikt Francesca Bridgerton

Beauty

Het geheim is ontrafeld: deze highlighter en blush gebruikt Francesca Bridgerton

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

25 mei 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

25 mei 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld NL Beeld

Dearest gentle reader, wij hebben net als Lady Whistledown een leuk nieuwtje voor je. Nu Fransesca Bridgerton eindelijk uit de schaduw is getreden wil iedereen weten welke make-up deze beauty draagt. Laten wij heel het ton afgespeurd hebben naar de eyecatcher van Francesca's look, en het mooiste? Jij kan 'm gewoon kopen.

Om er toch uit te spatten tussen al die mooie meiden in het ton, heeft Francesca gekozen voor een oogverblindende highlighter en blush waar je U tegen zegt. Wil jij net als haar sprankelend suitors bij elkaar verzamelen? Dan is de Pat Mcgrath highlighter wat voor jou.

Lees ook: Oh my lord: is dit Bridgerton-koppel in het echt ook een stel?

Dat iedereen en haar moeder wil weten wat Hannah Dodd, de actrice die Francesca Bridgerton speelt, draagt snappen wij wel. Toevallig vertelde de make-up artiest Erika Ökvist - die alle Bridgerton-dames opmaakt - aan Glamour wat haar goudmijn is. De Divine Blush met roze tint die Erika gebruikt heeft al een subtiele glow, maar om dat wow-effect te creëren combineert ze 'm met een cream blush: de Legendary Glow Contour Balm.

Pat Mcgrath make-up

Dit is geen over-de-top glitter, daar zit de Londense high society in dit tijdperk toch niet op te wachten? De balm geeft een natuurlijke glow waardoor het lijkt alsof het licht op je wang danst, net als bij Francesca. Sla hem maar in, want voor je het weet hangen alle liefdesmatches aan je wangen – of eh… lippen.

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte filmfreak, zeker als het gaat om de Harry Potter-films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer van deze auteur

Meer lezen