Oh my lord: is dit Bridgerton-koppel in het echt ook een stel?

Entertainment

Oh my lord: is dit Bridgerton-koppel in het echt ook een stel?

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

22 april 2024 om 14:00

Bron / Fotografie

beeld Netflix

Gepubliceerd op

22 april 2024 om 14:00

Bron / Fotografie

beeld Netflix

Net als Lady Whistledown houden wij wel van een goede roddel, dus toen we hoorden dat Bridgerton-sterren Luke Newton en Nicola Coughlan (Colin en Penelope in de serie) in het echt waarschijnlijk ook een setje zijn, waren we een en al oor. Fans op sociale media weten het in ieder geval zeker: nu de twee happy single zijn, zit er volgens hen meer achter de vriendschap van de acteurs.

Met het nieuwe seizoen om de hoek barst het van de promotie rondom de diamanten van dit seizoen. Het zijn die beelden die iedereen doen denken dat er échte liefdeskriebels zijn. Is Nicola romancing Mr. Bridgerton?

Lees ook: Bridgerton-actrice Nicola Coughlan wilde een versie met minder seksscènes voor haar moeder De geruchten gaan al rond sinds Luke en zijn ex-vriendin vorig jaar uit elkaar gingen, maar nu de Engelse en Ierse acteurs op meerdere premières hand-in-hand zijn gespot, elkaar op veel foto's en video's wel op een manier aanraken en de vonken er, volgens het internet dan, vanaf spatten, zijn ze nog eens versterkt. Zelf zeggen ze er het volgende over: 'We kennen elkaar nu vijf jaar en krijgen vaak de vraag hoe we zo'n goede chemie opgebouwd hebben. We zijn gewoon gestopt met die onderdrukken. Verder hoefden we er niets voor te doen,' aldus Nicola. Dat klinkt aardig romantisch als je het ons vraagt. Maar de vraag blijft: is het een goede PR-stunt, of is er liefde in de tent? Wij weten één ding zeker: Polin (Penelope-Colin) of niet, wij hebben zin in het nieuwe seizoen.

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte filmfreak, zeker als het gaat om de Harry Potter-films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer van deze auteur

Meer lezen