Deze parfumhack is een musthave voor iedere vakantie

Beauty

Deze parfumhack is een musthave voor iedere vakantie

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

16 mei 2023 om 15:00

Gepubliceerd op

16 mei 2023 om 15:00

Grote flessen parfum staan prachtig in de badkamer, maar zijn niet handig om mee te nemen. Natuurlijk heb je testers, maar die flesjes zijn dan weer net klein. Zucht, het is ook nooit goed. 

Abonnement  Het perfecte formaat parfum nog niet ontdekt? Zoek niet verder, want wij hebben het antwoord voor je. Maak kennis met het parfumabonnement van Parfumado. Voor 14,95 euro krijg je iedere maand een nieuwe travelsize parfum van 8ml door de brievenbus. En ja, da’s genoeg voor 30 dagen. Je hebt namelijk maar 4 (!) sprays per dag nodig.  550+ high-end merken De keuze is reuze bij Parfumado, want je kunt kiezen uit meer dan 550 high-end merken. Ideaal voor de mensen die willen experimenteren en graag van parfum wisselen. We provide endless personal perfume discovery, is het motto van Parfumado. Wie last heeft van keuzestress kan gebruik maken van persoonlijk advies. Ja, er is écht overal rekening mee gehouden. 

Extra leuk: de flesjes worden in een luxe travelcase gestuurd, zodat je je favoriete parfumflesje altijd bij je kunt dragen. Niet alleen handig op vakantie, maar ook voor in je handtas naar werk.  Pauzeren of stopzetten Ga je voor een langere tijd op vakantie? Dan kun je de service gemakkelijk pauzeren of zelfs stopzetten. Je zit helemaal nergens aan vast. Houden we van.  

Enthousiast geworden? Hebben wij eens effe goed nieuws. Met de code C023 krijg je 7,50 euro korting op je eerste maand. Wij zouden het wel weten.

Dit is een samenwerking met Parfumado.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen