Jennifer Aniston zweert bij déze populaire shampoo voor gezond en stralend haar

Beauty

Jennifer Aniston zweert bij déze populaire shampoo voor gezond en stralend haar

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

19 oktober 2022 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Bruno Press

Gepubliceerd op

19 oktober 2022 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Bruno Press

Een hit op de rode loper, viraal op TikTok of gespot op straat. We signaleren de beautytrends waar je heus niet een make-updiploma voor nodig hebt. Jij kan deze look ook gewoon in een paar stappen creëren. Dit keer: glanzend haar als Jennifer Aniston.

Denk je aan glanzend haar, dan gaan meteen de Friends-bellen rinkelen. Want eerlijk, Jennifer Aniston heeft altijd al begeerlijk haar gehad. Van haar coupe die een generatie definieerde in Friends tot haar sprankelende knalmoment in Rock Star. Als je ooit hebt gegoogeld: 'Hoe krijg ik Rachel Greene-haar?', zoek dan niet verder. Wij weten Anistons geheim. Lees ook: Zendaya zweert bij deze betaalbare beauty balm om haar huid gezond en stralend te houden Nieuwe haarlijn Hét product waar deze actrice bij zweert is – tromgeroffel... – de Restorative Shampoo van LolaVie. Het leuke: het is haar eigen haarlijn. Waarom is ze deze gestart? De meeste haarproducten bevatten veel water waardoor de formules verdunnen om het gebruik te vergemakkelijken. LolaVie gebruikt daarom juist bamboe-essence in plaats van water, omdat bamboe een hernieuwbare bron is en extra veel voordelen heeft voor het haar.  Goed voor je haar, en voor het milieu dus. De Restorative Shampoo die Aniston ziet als lifesaver bevat chiazaad. Dat beschermt je haarschubben. Deze shampoo bevat ook plantaardige ceramiden om vocht in het haar op te sluiten, terwijl B-vitaminen zoals niacinamide en biotine helpen om lang en gezond haar te ondersteunen. Anistons wasroutine Zo'n topactrice als Aniston heeft het natuurlijk retedruk. Haar wasroutine hangt dus echt af van haar schema. Moet ze veel op set staan, dan wast ze haar haar iedere dag. Het liefst houdt ze wel twee dagen tussen wasbeurten in. Is ook beter voor je haar. Zij masseert de Restorative Shampoo zachtjes in en spoelt hem daarna uit. Heel traditioneel eigenlijk. Een paar minuten laten intrekken en dan uitspoelen. Voilà, een volle dos glanzend haar als Jennifer Aniston.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer lezen

Shop beauty producten