Dit is dé populaire healing oil die Anne Hathaway gebruikt voor stralend haar

Beauty

Dit is dé populaire healing oil die Anne Hathaway gebruikt voor stralend haar

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

16 november 2022 om 14:00

Bron / Fotografie

tekst Fleur van Benten beeld Brunopress

Gepubliceerd op

16 november 2022 om 14:00

Bron / Fotografie

tekst Fleur van Benten beeld Brunopress

Een hit op de rode loper, viraal op TikTok of gespot op straat. We signaleren de beautytrends waar je heus niet een make-updiploma voor nodig hebt. Jij kan deze look ook gewoon in een paar stappen creëren. Dit keer: de geweldige kapsels van Anne Hathaway.

Al is het alweer 21 jaar geleden dat The Princess Diaries is uitgekomen (feel old yet?), Anne Hathaway ziet er nog altijd piekfijn uit. Met een fris gezich-ie en vooral perfect gestylde haren. Zo schitterde ze laatst tijdens haar debuut op de rode loper van het Cannes Film Festival en vielen vooral haar effortless mooie haarstijlen in de smaak. Gelukkig wilde haar haarstylist het geheim achter die lokken delen. Boffen wij effe.  Lees ook: Jennifer Lopez zweert bij dít populaire serum voor een jeugdige en stralende huid Holy olie  Een coupe waarbij geen haartje verkeerd zit? Is makkelijk te bereiken volgens Adir Abergel, de haarstylist van Anne. En dan wel met de Virtue healing oil. Dat is dé finishing touch om de look compleet te maken. Natuurlijk gebruikte Abergel daarom de olie op niet één, niet twee, maar drie verschillende kapsels. En ze waren allemaal to die for. Zijn inspiratie voor de looks? ‘Het volumineuze sexy haar van supermodellen uit de jaren ‘70 en ‘80,’ laat Abergel weten. Nou en dat is flink gelukt. 

Hoe dan? Waarom de olie zo goed werkt? Dat komt door de natuurlijke ingrediënten die het haar ultieme bescherming en heling geven. We noemen er maar effe een paar: meloenzaadolie beschermt het haar tegen schade van buitenaf, extract van de Tiare tahiti (een soort bloem) verstevigt zwak en beschadigt haar en kattenstaartamarant extract (zeg dat maar drie keer perfect achter elkaar) is goed voor kleur, hydratatie en shine. Met andere woorden: een wondermiddel pur sang. En het allerchillste? Het is super makkelijk te gebruiken. Stijl je haar zoals je het wil hebben, smeer wat van de olie op je handen, effe door je lokken halen en hupsakee: een Anne Hathaway look to go. 

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Wil je ook lezen