Zo rock je parelsieraden zonder eruit te zien als je oma

Style

Zo rock je parelsieraden zonder eruit te zien als je oma

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

16 april 2023 om 10:00

Gepubliceerd op

16 april 2023 om 10:00

&C’s Fashion editor Xana voorspelde het al eerder: parels maken een comeback dit jaar. Je kent het sieraad misschien uit je oma's juwelenkast. Maar als je ze goed stylet, zijn ze juist een speelse toevoeging aan elke outfit. Daarom zetten wij wat stijlinspiratie op een rij.

1. Laagjes, laagjes, laagjes Laagjes zijn niet alleen voor kleding. Ook je sieraden kun je eindeloos over elkaar heen dragen. Handig als je slecht kan kiezen welk pronkstuk je vandaag weer wilt dragen. Draag meerdere kettingen van verschillende lengtes voor een speels effect. Ziet dat ene basic shirt er meteen een stuk leuker uit.

2. Alle kleuren van de regenboog Hou je van nostalgie, dan ga je deze parelsieraden leuk vinden. Iedereen die als kind zelf sieraden heeft gemaakt, zal deze bedels herkennen. De kleurrijke vormpjes maken een gezellige comeback. Haal die vriendschapsarmbandjes maar weer tevoorschijn, ouwe trendsetter die je bent.

3. Knappe oren Zelf geen zin om te lachen? Deze blije oorbellen doen het voor je. Ook je oren kun je volhangen met parels. In &C the webshop scoor je verschillende kleurrijke oorbellen. Ze gaan per stuk, dus wil je er symmetrisch bij lopen, knal er dan twee in je winkelmand.

Scoor ze vanaf € 12,95

Oorbellen Oorbel smiley
12 ,95

Zin gekregen om jezelf te versieren met deze parels? We geven hier 5 parelkettingen weg. Of struin lekker rond op &C the webshop.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Shop meer sieraden

Wil je ook lezen