Op zoek naar de beste outfit voor Chantals Pyjama Party? Stop met zoeken

Style

Op zoek naar de beste outfit voor Chantals Pyjama Party? Stop met zoeken

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

18 oktober 2022 om 16:00

Gepubliceerd op

18 oktober 2022 om 16:00

Een kaartje bemachtigen voor Chantals Pyjama Party is één, maar arriveren in een outfit waar menig mond van opvalt, is twee. En precies dat laatste ga jij doen, want wij geven je hier de coördinaten van… een heus pyjamaparadijs. 

Bedank ons maar als je uitgeslapen bent. 

Op zoek naar de beste outfit voor Chantals Pyjama Party? Stop met zoeken - &C x Primark

Op zoek naar de beste outfit voor Chantals Pyjama Party? Stop met zoeken - &C x Primark

Live vanaf de loper Voor een bezoek aan dit nachtkledingwalhalla hebben we niemand minder dan YouTuber Sophie Milzink gestrikt. Als vliegende reporter zal ze op 28 en 29 oktober vanaf de roze loper verslag doen van de twee knalfeesten in de Ziggo Dome - en dat kan natuurlijk niet in het versleten T-shirt van haar vriend.

Ontwerp zonder titel (14)

Van panter tot pantoffel Gelukkig heeft Sophie bij PRIMARK meer dan genoeg te kiezen. Overal waar ze kijkt, ziet ze pyjama’s in alle vormen, kleuren en maten. Van kort tot lang, van zijde tot satijn, van streepjes tot shorts en van panter tot pantoffel: er is voor iedereen een outfit om van te dromen - óók als je de dag erna ietwat verkreukeld in horizontale positie op je bank doorbrengt. 

Op eigen risico: de Snuddie Kortom: wil jij origineel voor de dag (oké, en nacht) komen op Chantals Pyjama Party, dan weet je waar je moet zijn. De dichtstbijzijnde PRIMARK-vestiging dus. Kun je meteen dé hit van het moment, de Snuddie, proberen. Vind je namelijk enkel en alleen bij PRIMARK. Kleine waarschuwing vooraf: de kans is groot dat je in deze oversized blanket hoodie naar buiten loopt en ‘m nooit meer uit wil doen. 

Benieuwd naar Sophie’s outfit? Bekijk dan bovenstaande video. 

Dit is een samenwerking met PRIMARK.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van de BrandStudio