Wit wonder: zijn dit de volgende witte sneakers die iederéén gaat dragen?

Style

Wit wonder: zijn dit de volgende witte sneakers die iederéén gaat dragen?

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

5 april 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

fotografie Mick de Lint

Gepubliceerd op

5 april 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

fotografie Mick de Lint

Denk je dat je alle witte sneakers al hebt gezien? Think twice. Het is tijd om je bankrekening te plunderen en de nieuwste must-have dad-sneakers aan te schaffen. Ze zijn wit, ze zijn hip en iedereen wil ze hebben. Dit zijn ze.

Als je denkt dat de witte dad-sneakertrend voorbij is, heb je 't mis. Er gaat een nieuwe witte sneaker viraal in modeland. Namelijk de New Balance 550. Deze schoenen zijn de perfecte mix van retro en modern en zorgen er zeker voor dat je opvalt.

Lees ook: Vliegt de winkels uit: deze tussenjas van H&M gaat nú viraal en is perfect voor de lente

Wat maakt deze witte sneakers nu zo bijzonder? Nou, ze zijn wit. En wie wil er nou geen witte sneakers? Past overal bij. Wit is de kleur van puurheid, onschuld en perfectie. Oké, misschien niet zo perfect als je ze eenmaal hebt gedragen en de modder en vlekken hun weg hebben gevonden naar het frisse wit. Maar hey, dat is gewoon een teken dat je de schoenen echt gebruikt en er niet alleen maar naar kijkt.

Als je denkt dat deze sneakers een koopje zijn, dan heb je het mis. Je zult maar liefst 150 ekkies moeten neertellen voor een paar van deze parels. Maar wie heeft er nu geld nodig om te eten en essentiële zaken als huur en elektriciteit te betalen? Schoenen zijn immers belangrijker, toch?

Deze witte sneakers gaan viraal Waarom zijn deze sneakers zo hot? Het antwoord is simpel: de jaren 80. De dad-sneakers hebben hun inspiratie gevonden in de mode van die tijd en zijn nu helemaal terug. En wat is er nu cooler dan het dragen van schoenen die je vader destijds ook droeg? En als je denkt dat deze schoenen alleen geschikt zijn voor papa's, dan heb je het mis. Iedereen kan ze dragen en er cool uitzien. Het enige wat je hoeft te doen is een oversized T-shirt en een baggy broek aan te trekken en je bent klaar om de straten van de stad te veroveren. Of je kunt natuurlijk ook gewoon je eigen stijl creëren en de sneakers combineren met een chique pak. Want waarom niet? Mode is tenslotte wat je ervan maakt.

Dus waar wacht je nog op? Ga naar de New Balance website en koop die sneakers. En als je bankrekening eenmaal leeg is, kun je altijd nog op zoek gaan naar een goedkoper paar schoenen in de uitverkoop. Of je kunt gewoon de rest van de maand rijst eten, maar dan wel met stijlvolle witte sneakers aan je voeten. Kijk maar effe.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer Style