Vliegt de winkels uit: deze tussenjas van H&M gaat nú viraal en is perfect voor de lente

Style

Vliegt de winkels uit: deze tussenjas van H&M gaat nú viraal en is perfect voor de lente

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

2 april 2023 om 10:00

Gepubliceerd op

2 april 2023 om 10:00

Sommige items vliegen als warme broodjes over de toonbank. En dan hebben we het niet over je lievelingsbakker om de hoek. Deze populaire tussenjas van H&M vliegt nú namelijk de winkels uit. En is perfect voor de lente.

Hoewel de temperaturen nog redelijk laag blijven, zijn veel modeliefhebbers al op zoek naar de perfecte lente-outfits. En als er één item is dat op dit moment overal te vinden is, dan is het wel de tussenjas. Met de lentetemperaturen die eraan komen is deze jas perfect om te dragen als het nog net te fris is voor een dunne jas. En de populairste tussenjas van dit moment? Dat is zonder twijfel deze oversized shacket van H&M. Lees ook: Vliegt de winkels uit: deze zwierige lentejurk van Mango is nú populairder dan ooit

Waarom is deze tussenjas zo populair? Ten eerste is de jas zeer betaalbaar. Voor nog geen drie tientjes is deze jas van jou. Love it. Bovendien is-ie verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor hij geschikt is voor iedereen. En laten we eerlijk zijn: de oversized fit is ook helemaal top.  De lente is het seizoen van de overgang, waarin het weer snel kan veranderen. Een jas die je makkelijk aan en uit kunt trekken is dan ideaal. De shacket van H&M is perfect voor dit doel. Terug naar de basis Een andere reden waarom deze jas zo populair is, is omdat de mode op dit moment teruggaat naar de basis. Tijdloze mode is belangrijker dan ooit tevoren en de oversized en klassieke shacket van H&M past perfect binnen deze trend.

Tussenjas H&M vliegt de winkels uit

SHOP NU

Hoe style je deze tussenjas? De oversized shacket van H&M is op verschillende manieren te dragen. Draag hem bijvoorbeeld over een eenvoudige outfit van jeans en een wit T-shirt voor een casual look. Of ga voor een monochrome look door je hele outfit in 't beige af te stylen. Het fijne aan deze jas is dat hij vrijwel overal bij past en dat hij geschikt is voor verschillende gelegenheden. Dus waar wacht je nog op? Ga naar de H&M en scoor deze shacket voordat het te laat is. Want voor je het weet is het uitverkocht en moet je de hele lente zonder deze must-have jas doorbrengen. Of trek gewoon lekker je oude tussenjas uit de kast. Kan ook. Kijk maar wat je doet.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer Style