Vorig jaar droegen we ze ondersteboven, deze 4 dingen doen we dit jaar met onze bikini

Style

Vorig jaar droegen we ze ondersteboven, deze 4 dingen doen we dit jaar met onze bikini

Florence David Richard
Door

Florence David Richard

Gepubliceerd op

9 mei 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Gepubliceerd op

9 mei 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Verticaal, horizontaal, diagonaal: inmiddels hebben we ons op elke manier mogelijk in dat lapje zwemstof gewurmd. Benieuwd naar de swimweartrends van dit jaar? Bij deze verzamelden we er vier voor je. Waarschuwing: een strikdiploma is geen overbodige luxe.

1. Dunne bandjes en cut-outs Als we Harpers Bazaar mogen geloven, zijn veel dunne bandjes helemaal je van het deze zomer. Heb je alleen een simpele bikini in de kast liggen, maar wil je wel participeren in deze trend? De oplossing is simpel. Nadat je de touwtjes achter op je rug hebt samengeknoopt, breng je ze over je schouders terug naar voren.Daarna knoop je ze vast aan het touw tussen je borsten.

Tip van Flip: ook leuk om de touwtjes op je rug in plaats van over je schouders, via je buik naar voren te brengen. Knoop ze daar weer vast tussen het borstoppervlak.

2. Push-up hack Aangezien iedereen de borstimplantaten lijkt te verwijderen, is het weer tijd om onze natuurlijke borsten te laten shinen. Wil jij een push-up effect zonder een fortuin neer te hoeven tellen voor een bikini met extra vulling, dan hebben wij de hack voor jou. Wat je doet, is de touwtjes op je rug en nek losknopen en de hele bikini loshalen. De bandjes die normaal gesproken om je nek gaan, knoop je nu achterop je rug vast. De touwtjes die eigenlijk op je rug horen, kruis je voor je nek langs en strik je vast achterop je nek. Doordat de langere touwtjes nu om je nek gaan, kan je ze kruisen zonder dat je bijna stikt (wel zo fijn), terwijl je borsten direct een stuk omhoog worden gedrukt.

Lees ook: 10 geniale fashion hacks waarvan je niet wist dat je ze nodig had

3. Kendall Jenner hack Aangezien Kendall Jenners manier van een bikini strikken vorig jaar aan het eind van de zomer op iedereens radar verscheen, en wij Nederlanders in een kikkerland leven met slechts drie maandjes zon, hebben we nog niet echt de kans gekregen om het uit te proberen. Nemen we 'm toch lekker mee naar dit jaar? Het werkt als volgt: je spreidt de borstvlakken van je bikini wat verder uit elkaar. Vervolgens trek je het als een soort jasje over je schouders heen en knoop je het gedeelte dat normaal gesproken in je nek gaat nu voor je borsten. Leuk strikkie erin en klaar is Kees.

4. Bandeau Sla ieder modemagazine open en je weet dat bandeaus een flinke comeback maken in 2023. Je raadt het vast al, maar wij hebben een hack hoe je jouw simpele bikini omtovert in eentje met een bandeau-top. Honderd procent tanline-proof. Gaan we: strik de touwtjes vast achter op je rug, neem vervolgens de nektouwtjes in handen, maar knoop ze daar niet vast. Je wilt ze voor je borst houden en ze daar aan elkaar vastknopen. Simpel als dat.

delen
Florence David Richard

Florence David Richard is tekststagiair bij &C en een negentienjarig jonkie. En ja, David Richard is een achternaam. Ze is afkomstig uit het mooie Twente, maar heeft het accent daar achtergelaten (denkt ze zelf). Ze slurpt chai lattes weg alsof haar leven ervan af hangt en laat de zon – iets te – sterk haar humeur bepalen.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen