Deze superhandige tas van spijkerstof vliegt de winkels uit

Style

Deze superhandige tas van spijkerstof vliegt de winkels uit

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

15 april 2024 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld By Dewi

Gepubliceerd op

15 april 2024 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld By Dewi

Om fluitend van A naar B te komen, heb je een tas nodig waar je smartphone, portemonnee en die vijf lippenbalsems in passen. Dat is best een opgave, al snel is een tas net te groot – of juist veel te klein. Zoek niet verder, deze handige tas met vakjes is alles wat je nodig hebt.

Heb jij effe geluk, hij is precies de perfecte grootte met genoeg ruimte voor al je hebbedingetjes.

Lees ook: Deze handige dingen zitten in de tassen van de &C-redactie

By Dewi tas met vakjes

Fijn maar (niet te) klein Of je het nu hebt over een overvolle tote bag waar al je spullen door elkaar heen gehusseld worden of een kleine mini-tas waar je telefoon nog net in past: het formaat van je tas is echt wel belangrijk. Je hebt toch helemaal geen zin om elke dag in worsteling te zijn met je allesdrager, die moet gewoon meewerken zoals jij wilt. De denim schoudertas van By Dewi is hier de ideale oplossing voor. Door de verschillende vakjes in en buiten de tas heb jij alle space om je dingetjes en datjes veilig weg te stoppen. Middenin kun je van alles kwijt zoals je portemonnee, telefoon, huissleutels, parfum, settingspray – er past meer in dan je denkt. Aan de buitenkant zit nog zo'n compartiment én twee kleine ronde pouches. Zo neem je meer mee dan alleen je mobiel en bankpas. Schoudertas of crossbody Naast de praktische opbergruimte, heb je ook nog de keuze uit verschillende hengsels. Ga je voor casual dan gebruik je het korte spijkerhengsel. Top als je van hot naar her moet racen. Wil je iets chics? Ga dan je voor het zilveren koord, staat wel zo mooi bij je partylook. In de club, op kantoor of in dat leuke koffietentje op de hoek – deze eyecatcher komt overal van pas. Je scoort 'm voor 34,95 euro

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte filmfreak, zeker als het gaat om de Harry Potter-films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer van deze auteur

Meer lezen