Vliegt de winkels uit: iedereen is razend enthousiast over déze betaalbare bodywarmer van Wibra

Style

Vliegt de winkels uit: iedereen is razend enthousiast over déze betaalbare bodywarmer van Wibra

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

1 oktober 2023 om 10:00

Gepubliceerd op

1 oktober 2023 om 10:00

In de wereld van betaalbare mode steelt de Wibra bodywarmer momenteel de show. Het is niet alleen vriendelijk voor je portemonnee, maar trekt ook de aandacht van modeliefhebbers. Als je er nog geen hebt, loop dan niet, maar ren naar de dichtstbijzijnde winkel.

Het weer verandert en dat betekent: laagjes. Terwijl het weer twijfelt, staan wij voor een modekeuze: een dikke jas en zweten, of zonder jas en bevriezen? Geen stress, wij hebben dé tussenweg gevonden. Een gewatteerd gilet. Oftewel: bodywarmer. Je nieuwe beste vriend bij wisselvallig weer.

Lees ook: Vliegt de winkels uit: deze laarzen van H&M gaan nú viraal en zijn perfect voor de herfst De herfst brengt niet alleen bladeren op de grond, maar ook nieuwe modetrends. Grote, gewatteerde silhouetten domineren de runway. En de ster van de show? De bodywarmer. Nu ook gespot bij Wibra, en dat betekent stijl voor een zacht prijsje. €22,99 om precies te zijn. Deze jassen zijn ideaal om te combineren met andere winterklassiekers, zoals een simpele witte coltrui of een comfortabele kasjmier V-hals trui.

Hoe style je deze bodywarmer? Deze bodywarmer van Wibra is op verschillende manieren te dragen. Gebruik de bodywarmer als statement, door te kiezen voor een volledig zwarte outfit. Of ga juist voor een maxi-jurk met hoge laarzen met hak en maak het af met deze bodywarmer. Denk je nu: doe normaal, ik haat hakken. Geen probleem. Witte sneakers zijn ook top. Houd je juist van totale gekte? Ga dan voor een mix van verschillende patronen. Je kunt er dus genoeg kanten mee op. Love it. Dus, ga jij een kijkje nemen op Wibra’s webshop? Of laat je deze aan je voorbij gaan. Kan ook. Kijk maar effe.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer Style