Vliegt de winkels uit: deze laarzen van H&M gaan nú viraal en zijn perfect voor de herfst

Style

Vliegt de winkels uit: deze laarzen van H&M gaan nú viraal en zijn perfect voor de herfst

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

26 september 2023 om 10:00

Gepubliceerd op

26 september 2023 om 10:00

Sommige items vliegen als warme broodjes over de toonbank. En dan hebben we het niet over je lievelingsbakker om de hoek. Deze populaire bikerboots van H&M vliegen de winkels uit. En zijn perfect voor de herfst.

Herfst is in de lucht, en dat betekent maar één ding: tijd om je garderobe een upgrade te geven. De bomen veranderen van kleur, bladeren vallen en de bikerboots van H&M nemen modeland over. Ja, je leest het goed, deze boots zijn niet zomaar laarzen; ze zijn een fenomeen.

In de wereld van mode draait alles om statement pieces, en de H&M bikerboots zijn er zeker een van. Deze laarzen hebben de juiste mix van stoerheid en elegantie, en ze zijn op dit moment de talk of the town. Heb je jezelf ooit afgevraagd hoe het voelt om de ster van je eigen herfstfilm te zijn? Nou, trek deze bikerboots aan en je hebt je antwoord. Met hun stevige zolen en stijlvolle ontwerp zijn ze perfect voor avontuurlijke wandelingen door de herfstbladeren.

Nu denk je misschien: 'Kan ik me deze trendy stappers veroorloven?' Het goede nieuws is dat je deze boots kunt bemachtigen voor een betaalbare prijs van €74,99 bij H&M. We begrijpen dat dit voor sommigen nog steeds een investering kan lijken, maar we willen benadrukken dat je waar voor je geld krijgt. Dus, kijk maar effe.

De populaire bikerboots van H&M

H&M Bikerboots

Bikerboots, €74,99 H&M

Wat maakt deze bikerboots zo speciaal? Nou, ze passen perfect binnen de herfsttrends. Deze laarzen vormen het toppunt van herfststijl en zijn de ideale aanvulling op je seizoensgarderobe. Combineer ze met een oversized trui en een wollige sjaal voor een moeiteloze herfstlook die je in een handomdraai van een modieuze boswandeling naar een koffiedate met vrienden brengt.

Maar waarom geloven we dat deze bikerboots nu viraal gaan? Nou, TikTok heeft gesproken. Influencers en trendsetters delen massaal video's waarin ze stralen met deze boots aan hun voeten. Het lijkt erop dat iedereen ze wil hebben, en terecht. Dus, waar wacht je nog op? Ga naar de dichtstbijzijnde H&M-winkel of surf naar hun website om deze virale bikerboots te scoren voordat ze uitverkocht zijn.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer Style