Vliegt de winkels uit: deze populaire oversized donzen jas van H&M is dik in orde én bijna uitverkocht

Style

Vliegt de winkels uit: deze populaire oversized donzen jas van H&M is dik in orde én bijna uitverkocht

Lara Steenvoorden
Door

Lara Steenvoorden

Gepubliceerd op

30 december 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

30 december 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Wie deze (puffer)jas past, trekke 'm aan. Zo, schudden wij even een nieuw gezegde uit onze mouw. Maar het is wel zo: kijk snel of je maat er nog bij zit, want deze populaire winterjas is bijna uitverkocht. Heb je 'm? Dan ga je goed én stijlvol ingepakt de laatste winterweken in.

Het is geen koopje (lees: met 47% korting nog steeds € 94,99) deze oversized donzen winterjas, maar voor die prijs krijg je wel een jas, sjaal én een soort van slaapzak in één. Ideaal als je na een heet feestje in de kou moet wachten op de taxi of tot je (schoon)moeder je van de straat komt plukken.

Lees ook: Koopje: deze deken van de Action wil je als maatje op de bank deze winter

Oversized donzen jas met dikke korting

H&M - oversized donsjas

Oversized waterafstotende donzen jas, € 94,99 H&M

Hoe combineer je deze oversized pufferjas het best? Nou, eigenlijk maakt het niet uit wat je eronder stopt, want voor je gevoel zie je die outfit nooit meer terug. Niet erg: de jas is namelijk als een soort winterse cocon om urenlang in door de kou te banjeren. Ook ideaal voor die welverdiende winterslaap.

Kortom: een knielange, oversized pufferjas van winddicht, waterafstotend functioneel materiaal dat je droog houdt bij lichte regen. De vulling is heerlijk zacht en de grote, afneembare sjaal beschermt je gezichtje tegen die gure wind.

Dus waar wacht je nog op? Ren dit jaar nog naar de dichtstbijzijnde H&M en claim jouw exemplaar voordat het te laat is. Online zijn veel maten al uitverkocht.

delen
Lara Steenvoorden

Lara Steenvoorden (1988) is freelance tekstschrijver en is vaak bloedirritant vrolijk, mét een zachte g. Deze Brabantse schrijft al jaren aan een boek, wordt wild van gifjes en woont samen met twee directieleden: Rijk (4) en Lex (3).

Meer van deze auteur

Meer Style