Een laatste martelsessie voor de BN'ers - Kramperen op Kamp van Koningsbrugge

Entertainment

Een laatste martelsessie voor de BN'ers - Kramperen op Kamp van Koningsbrugge

Lara Steenvoorden
Door

Lara Steenvoorden

Gepubliceerd op

17 november 2022 om 21:00

Bron / Fotografie

fotografie Elvin Boer, stills AvroTros, beeld Pexels

Gepubliceerd op

17 november 2022 om 21:00

Bron / Fotografie

fotografie Elvin Boer, stills AvroTros, beeld Pexels

Tien bekende burgers die dit seizoen de zware training van de commando’s aandurven. &C's Lara kijkt wekelijks mee hoe zij 'kramperen' op Kamp van Koningsbrugge Special Edition. Deze keer de laatste aflevering van dit seizoen.

Eerst even dit: WAT WAS DIT VOOR BEGIN VAN HET EINDE? Boris heeft zichzelf echt bewezen, maar was volgens RayDai niet opleidbaar. Dus daar ging hij, met opgeheven hoofd naar huis. Traantje in mijn linker ooghoek. Vervolgens had Iris een 'bloedgroepfout gemaakt bij de dropping en stuurden ze haar met een bloedgang de wei in. Dit was ook mijn reactie toen ze op de valreep het programma uit moest:

Iris van Enthoven - Kamp van Koningsbrugge

De laatste marteling En toen waren er nog maar drie... en wát hebben deze drie Bekende Burgers een bizarre strijd geleverd tijdens de finale-episode van Kamp van Koningsbrugge: Special Edition. Na een tocht door een horrorhuis, een gijzeling waarbij het zweet zelfs in míj́n bilnaad kroop én een crêpesituatie bij de eindmissie, was het kramperen toch echt ten einde.

Edino van Dorsten, Daphne Koster en Wouter Prudon zijn opleidbaar en mogen dat heul bijzondere muntje wel eens komen showen op de redactie van &C. Na dit heftige einde willen we jullie sowieso nog even goed knuffelen. Knap werk, commando's.

Voor de kijker was deze hekkensluiter ook erg spannend en intimiderend. Dit waren de opvallendste reacties op Twitter:

&C you next time Het was een heel seizoen makkelijk praten vanaf mijn eigenlijk best wel oncomfortabele bank. Een speciale dank aan alle kandidaten van dit seizoen, want wat waren jullie dapper, mooi en interessant om te volgen. Misschien moet ik mezelf aanmelden voor de plebsversie die er hopelijk weer komt. Al weet ik nu al dat mijn tweede naam 'onopleidbaar' zal zijn.

Wil je Kamp Van Koningsbrugge Special Edition nog eens terugkijken? Kijk dan op NPOstart.

delen
Lara Steenvoorden

Lara Steenvoorden (1988) is freelance tekstschrijver en is vaak bloedirritant vrolijk, mét een zachte g. Deze Brabantse schrijft al jaren aan een boek, wordt wild van gifjes en woont samen met twee directieleden: Rijk (4) en Lex (3).

Meer van deze auteur

Happy camping