Koop deze 5 kledingitems en je bent helemaal on trend deze zomer

Style

Koop deze 5 kledingitems en je bent helemaal on trend deze zomer

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

1 mei 2024 om 16:00

Bron / Fotografie

Beeld: Pexels

Gepubliceerd op

1 mei 2024 om 16:00

Bron / Fotografie

Beeld: Pexels

Misschien wat voorbarig, maar nu we de eerste écht lekkere lentedag hebben gehad, staan wij in de startblokken om onze tropische kast open te trekken. Weg met die eeuwige winterjas, kom maar door met die zomerse garderobewissel. Want hey, we mogen weer zien en gezien worden. Dus, wat trek je aan? Deze 5 items lijken onmisbaar dit seizoen, náást de opblaasbare flamingo en je zelfgebakken tan lines natuurlijk.

Inslaan maar, in gedachten zijn we al aan het flaneren over de boulevard.

1. Waanzinnige zonnebril Als je eh.. níet gezien wilt worden, blijf dan vooral weg van deze zonnebrillentrend. Zwarte monturen zijn op zich chic, maar deze zomer een tikje saai. Omlijst je snoet liever met een explosie van kleur. Een groene, roze of gele in maatje oversized, in aviator, cateye of met turtoiseprint. Klein minpunt: ongegeneerd mensen kijken op het terras kan helaas niet meer, want ook de glazen zijn gekleurd… en doorschijnend.

2. Texas Hold 'em Als Beyoncé zegt dat het tijd is voor country, dan is verdorie tijd voor country. Oké, western boots zijn lichtelijk vorig jaar, maar haal je texan tuxedo (je denim outfit, dus) maar uit de kast. Cowboycore is een ding. Howdy, cowboyhoed.

3. Ieniemini Over gezien worden gesproken: we croppen het allemaal weer lekker op. Of het nou je top of je rok is, alles mag mini. Wat zeggen we? Micro zelfs. En ja, de lijn tussen sexy en stijlvol is dun, dus kijk maar effe wat je doet.

4. De trenchcoat Zomer of niet, het blijft af en toe Nederlands hondenweer.

5. Hot mesh Geen gedoe met blaren of opgezwollen enkels, want met de flat trend gaan onze voeten een relaxte zomer tegemoet. Meshed ballerina's zijn de heetste schoenen van het moment. Eerlijk is eerlijk: die komen redelijk in de buurt van de teenslippers. Zomer item approved dus.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer lezen van Style