Sla jij je handdoek altijd om jezelf heen? Dan draag je blijkbaar een 695-euro look

Style

Sla jij je handdoek altijd om jezelf heen? Dan draag je blijkbaar een 695-euro look

Nienke van Zutphen
Door

Nienke van Zutphen

Gepubliceerd op

25 november 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Gepubliceerd op

25 november 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Ooit van de badhanddoek-look gehoord? Dat is de outfit die je krijgt als je je handdoek na het douchen om je middel heen slaat. Wel praktisch, maar minder modieus. Of toch niet? Als het aan Balenciaga ligt, is deze look een fortuin waard. Namelijk 695(!) euro. Daar zakt je broek, eh handdoek, van af.

Je zou denken dat Balenciaga het voortaan niet meer zo bont aanpakt. Toch weet het modehuis het publiek wederom te verbazen. Gelukkig dit keer wel op kindvriendelijke wijze.

Handoek look Het gaat om een kledingstuk dat speciaal voor de lentecollectie van 2024 is uitgebracht. En op welke manier maak je de badhanddoek-look zo realistisch mogelijk? Door ook een badhanddoek te verkopen, maar dan als kledingstuk. Hij valt mooi tot de knieën, waardoor je veilig kunt bukken, en is zowel in een maat S als M verkrijgbaar. Daar kan een gewone handdoek van de Hema of Ikea natuurlijk niet tegenop.

Balencikea Of toch wel? Ikea heeft nog lang niet de handdoek in de ring gegooid als het gaat om creatieve ideeën. Het bedrijf plaatste een foto op Instagram om hun eigen handdoek te promoten, op een manier die wel heel erg op die van Balenciaga lijkt. Even stylish en maar liefst 679 euro goedkoper. Dat is pas een goede deal.

Lees ook: Vliegt de winkels uit: deze glittertrui van Hema is perfect voor het kerstdiner

Ben je van plan dit kledingstuk naar buiten te dragen? Dan raden wij wel aan om ondergoed aan te trekken. Voelt toch net effe wat lekkerder.

delen
Nienke van Zutphen

Nienke van Zutphen is geboren in 2002 (dat jaar dat de gulden de euro werd) en is tekststagiair bij &C. Ze herkent elk liedje van The Weeknd binnen 5 seconden, slaapt het liefst met haar knuffels en als ze chagrijnig is, heeft ze waarschijnlijk honger.

Meer lezen