Vliegt de winkels uit: deze overslagjurk van H&M is nú populairder dan ooit

Style

Vliegt de winkels uit: deze overslagjurk van H&M is nú populairder dan ooit

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

18 september 2022 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Valentina Vos

Gepubliceerd op

18 september 2022 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Valentina Vos

Sommige items vliegen als warme broodjes over de toonbank. En dan hebben we het niet over je lievelingsbakker om de hoek. Deze populaire overslagjurk van H&M vliegt namelijk de winkels uit. En past perfect binnen dé herfsttrend van 2022.

Ondanks dat het nog zomer is, weerhoudt dat ons er niet van om na te denken over gloednieuwe herfstmode. Zet je schrap. Er borrelen namelijk onwijs veel goede trends op voor dit seizoen. Van ultra-vrouwelijke silhouetten tot knalkleuren en grunge stijlen. Maar wat ons vooral de laatste tijd opvalt is dierenprint. We zien het terugkomen in talloze winkels. Van Mango tot Net-a-Porter en nu ook bij H&M. Lees ook: Wil je hebben: &C's statement T-shirts in samenwerking met modemerk Fumée

Zebraprint is dé trend voor de herfst

Alles wat op dieren geïnspireerd is komt om de paar seizoenen in de mode. Maar na het scrollen door talloze shows zagen we: dit jaar is het weer raak. En wat zijn we dol op deze statement trend. Deze herfst zijn we verzekerd van een dierenrijk. Dierenprints staan bovenaan in de herfst en winter 2022 collecties op de catwalk. Het is dan ook geen wonder dat deze jurk van H&M viraal gaat.

H&M - Viral Jurk

SHOP NU Hoe style je deze zebra jurk? Deze overslagjurk van H&M is op verschillende manieren te dragen. Is het een warmere herfstdag? Ga dan voor zwarte open muiltjes. Staat er een regenachtige dag voor de boeg? Ruil dan je muiltjes in voor chunky boots - hier maak je de look ook meteen stoerder mee. Maak het af met statement accessoires. Deze zwart/wit jurk is perfect te combineren met een knaloranje tas. En hou jij van totale gekte? Experimenteer dan met een mix van dierenprints.

Durf deze herfst dierenprints te mixen.

Uitverkocht
59 ,95

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer Style

Stijlicoon

Shop de nieuwe producten van So Tight!