Vroeg pieken: haal (alvast) een frisse voorjaarswind door je kledingkast

Style

Vroeg pieken: haal (alvast) een frisse voorjaarswind door je kledingkast

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

31 januari 2024 om 18:00

Gepubliceerd op

31 januari 2024 om 18:00

We kruipen langzaam maar zeker richting het voorjaar. En dat betekent dat het tijd is om ons alvast te verdiepen in de trends voor het voorjaar en met de bezem door onze kledingkast te gaan. Vroege vogels, laat je horen! Ben je nog op zoek naar een aantal stukken die passen bij de lentekriebels? Dan hebben we nog een paar (fijne) tips voor je.

Kan altijd Want om je garderobe lente-klaar te maken, hoef je echt niet allerlei nieuwe items aan te schaffen. Bij Omoda vind je kwalitatieve stukken om je kledingkast in een handomdraai gereed te maken. De unieke collectie is handpicked door ervaren fashion-inkopers: goede én betaalbare basics, key pieces en bijzondere items die de show stelen. Kortom, alles wat je zoekt.

Lekker kleurtje De modewereld weet één ding heel zeker: dit jaar gaan we massaal voor kleurrijk. Denk hierbij aan knallend rood, fris blauw, vrolijk geel en natuurlijk lopen de straten straks weer vol met outfits in uiteenlopende pastelkleuren. Wij zetten onze favorieten alvast voor je op een rijtje om vandaag nog toe te voegen aan je wensenlijstje.

1. Lady in Red Wil je ieders (mode)hart direct sneller laten kloppen? Kies dan voor een complete outfit in het rood. Denk hierbij aan een fijne pantalon met de perfecte pasvorm en blazer in dezelfde kleur. Zei er iemand al lentekriebels?

2. Spijker op z’n kop Van een fijne spijkerbroek in de kast is werkelijk niemand ooit slechter geworden. Combineer deze met een blouse in hemelblauw en je hebt in één keer de perfecte voorjaarsoutfit uit je kast gegrepen. Hoera!

Omoda - voorjaarsmode - kleding - blouse - rood pak

3. Vrolijke stappers Je denkt vaak als eerste aan je kleding tijdens het kiezen van je outfit voor de dag. Maar draai de boel eens om en start met je schoenen. Laat ze maar eens goed de show stelen. Wil je dat ze dit doen on trend? Kies dan voor een exemplaar in geel of pastel en je ‘loopt’ er direct perfect bij.

Omoda - voorjaarsmode - kleding - sneakers

Soms kun je best een beetje hulp gebruiken Zelf geen held in het stylen van je nieuwe aankopen? Geen paniek! Gelukkig is mode-expert Omoda nooit ver weg. Via de onlineshop vind je namelijk heel gemakkelijk de items die je zoekt. Selecteer de juiste filters en de zoekmachine doet de rest. En zie je nou een los item, maar heb je werkelijk geen idee hoe deze te combineren? Ook dan helpt Omoda je graag. De ervaren stylisten stylen alle items af naar complete looks. Hoef jij je inner Kelly Huijsman even niet aan te spreken. Nou hup, lekker naar buiten in je nieuwe kloffie. Geniet!

Dit is een samenwerking met Omoda.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen van Style