Nooit meer uit: dit funky lingeriemerk brengt kleur in donkere winterdagen

Style

Nooit meer uit: dit funky lingeriemerk brengt kleur in donkere winterdagen

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

3 november 2023 om 18:00

Gepubliceerd op

3 november 2023 om 18:00

Het is weer zover: heel Nederland maakt zich op voor het najaar. De dagen worden korter en de nachten langer. Saai? Echt niet. Want die lange nachten bieden ruimte voor fijne feestjes. In de stad of in de slaapkamer. De keuze is aan jou, maar laten we deze winter één ding met elkaar afspreken: in die donkere dagen kiezen we in ieder geval áltijd ondergoed met kleur en glitter.

Het is een bekend feitje: je outfit kan een hoop doen. Voor je uitstraling en je humeur. Met het verkeerde been uit bed gestapt? Geen paniek. Je trekt je favoriete paarse glittertrui uit de kast en vertrekt vrolijk naar kantoor. Maar waarom voegen we niet wat meer funk toe in de basis van onze outfit? Je ondergoed, je onderkleding, je lingerie. Dáár mag de glitter en gezelligheid al beginnen.

Vrolijk ding Met de items van lingeriemerk NO_YA is saai ondergoed gelukkig voorgoed verleden tijd. Want of je nou op zoek bent naar een schitterende slip of betoverende body: dit is de plek waar je moet zijn. Want van die feestelijke designs en prints, wordt je ondergoed in een mum van tijd je favoriete item in je kledingkast.

Kleur bekennen Terwijl je de verwassen grijze onderbroeken in je ondergoedlade vervangt voor deze plezierige kleurrijke exemplaren, voeg je met de items van NO_YA ook nog eens kwaliteit en een goed gevoel toe. Want voor welk item je ook kiest: je bent ervan verzekerd dat het gemaakt is van zachte materialen (hallo comfort!), geproduceerd is in Europa en het bedrijf ook nog eens bestaat uit alleen maar vrouwen. Mooi nieuws.

Fijne feestdagen Weet je nog wel iemand die een kleine boost kan gebruiken? Leg dan eens zo’n fijn setje onder de kerstboom. Alhoewel, de items zijn zo feestelijk dat je ze ook prima in de kerstboom kunt hangen als verrassing voor je lieve moeder, zus of buurvrouw tijdens de feestdagen. Gratis tip: met de kortingscode 'CHANTAL10' krijg je 10% korting in de maand november. Graag gedaan.

Nieuwsgierig? Dan hebben we goed nieuws, want tussen 20-27 november 2023 opent NO_YA haar pop-up store in hartje Amsterdam (9 Straatjes | Prinsengracht 234F). Wip dus zeker even langs en ontvang direct het allerbeste maat- en stijladvies.

1. BADASS WITH A GOOD ASS, € 109,99 NO_YA

BADASS WITH A GOOD ASS

2. HEAVEN HITS ME WIRED BRA, € 84,99 NO_YA

HEAVEN HITS ME WIRED BRA

2. HEAVEN HITS ME CHEEKY, € 45,99 NO_YA

HEAVEN HITS ME CHEEKY

Dit is een samenwerking met NO_YA.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen