Met deze kledingcollectie voor je koter is het lente voor je het weet

Style

Met deze kledingcollectie voor je koter is het lente voor je het weet

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

22 maart 2024 om 18:00

Gepubliceerd op

22 maart 2024 om 18:00

Er zijn veel dingen leuk aan Nederland, maar die winter... Eindeloos. Net als het aantal keren dat jij als natte krant op je werk verscheen en je kind als verzopen kat de klas in moest. Als er dus érgens reikhalzend naar wordt uitgekeken, is het de lente wel.

Helemaal als je weet in welke leuke kleding je je kroost dan kunt steken. Neem van ons aan: dartelende lammetjes zijn er niets bij.

The hills are - not - alive Nu je kind nog - want we weten immers allemaal: de tijd waarin je ze zonder problemen in een knap vermaakt stukje gordijn kon steken, is voorbij. Kinderen van tegenwoordig kunnen een behoorlijk sterke mening hebben. Over het eten (‘getver, alwéér pasta?’) maar zeker ook als het om kleding gaat (‘Dat ga ik dus écht niet aantrekken’). Zo’n discussie voor de kledingkast is best onhandig op de toch al drukke doordeweekse ochtend.

Van sneaker tot sandaal Daarom is de nieuwe Spring Collectie for Kids van H&M een ware verademing. De items uit deze collectie voor kinderen van 2 tot 8 jaar zijn zo fris, hip, cool en leuk, dat je kroost al aangekleed voor je neus staat voordat jij uit bed bent gestapt. Van snoezige sandaaltjes en witte rokjes tot stoere sneakers en toffe trenchcoats in frisse lentetinten: stuk voor stuk items waar je kind blij van wordt. En jij dus ook, want zo werkt dat nou eenmaal. Natuurlijk voor de prijs en kwaliteit die je van H&M gewend bent. Kijk even mee. Voel je het zonnetje al op je huid?

Beeld H&M Kledingcollage

Handig: H&M-wastips Meer zien van deze fijne collectie? Dat kan, kijk hier maar eens even op je gemakje rond en haal niet alleen de leukste items voor je kind, maar ook de lente lekker naar binnen. En, het zijn tenslotte kinderen, soms ook het nodige vuil. Want kinderen zijn nou eenmaal dol op wroeten en graven, bij voorkeur in hun spiksplinternieuwe kleding. Wij zeggen: geen paniek. Naast kekke kleding voor kinderen heeft H&M heeft ook de beste tips voor het wassen en verzorgen van die top-items - zodat ze langer meegaan, en er op hun (paas)best uit blijven zien. Nu je kinderen nog.

Dit is een samenwerking met H&M.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen van Style