Ashlee vraagt Amsterdam het hemd van het lijf over hun ongezouten mode-mening

Style

Ashlee vraagt Amsterdam het hemd van het lijf over hun ongezouten mode-mening

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

9 april 2024 om 16:00

Gepubliceerd op

9 april 2024 om 16:00

In de Amsterdamse binnenstad fonkelen sinds kort twee gloednieuwe fashionparels waar je modehart zéker van op hol slaat. Of nouja, binnenstad. Winkel nummer 1 vind je in de Kinkerstraat, nummer 2 in de Ferdinand Bolstraat. Of - zoals Amsterdammers het zouden zeggen: eentje op de Kinker, en eentje in de Pijp.

En ja, dat is leuk nieuws voor iedereen die van mooie, kwalitatieve kleding houdt, want het gaat hier om twee nieuwe winkels van C&A. Alleen dan - rapapa… - nogal anders dan je van de keten gewend bent. Beide filialen zijn namelijk opgebouwd volgens een volledig nieuwe stadsformule.

Kleine winkelvloer

Waar je dan precies aan moet denken? Een opvallend kleine winkelvloer waar maximaal wordt ingezet op inspiratie, shopervaring en relaties met de klant. En dat alles gericht op vrouwen. De huidige, maar ook toekomstige collecties bestaan uit fashionable en betaalbare items die je perfect kunt combineren met de kwalitatieve en onmisbare basic items die je - anders had je dit artikel waarschijnlijk niet geopend - hoogstwaarschijnlijk al in je kast hebt liggen.

Dé powersuit der powersuits

Maar het is niet alleen maar mix en match wat de klok slaat. Een echte eyecatcher is bijvoorbeeld een wit powersuit met korset. Ben je in één klap klaar met je outfit. Is dat ‘m toch niet helemaal voor je? Dan ga je gewoon voor een andere powersuit. Er zijn verschillende fittings én verschillende materialen, dus je kiest gewoon het powerpak waar jij je het lekkerst in voelt.

Eerst zien, dan geloven

Benieuwd geworden naar al dit moois? Check dan onderstaande video’s waarin fashion-journalist Ashlee Janelle de Amsterdamse straten onveilig maakt in een ongelofelijk lekker denimpak van C&A, dat mag gezegd worden. Aan voorbijgangers vraagt ze wat de modetrends van 2024 zijn én worden, wat verboden zou moeten worden en wat ze zelf nog missen in hun kledingkast. En koppels laten weten welke items van elkaar ze het liefst zouden zien verdwijnen…

En daarna - hoppakee, sleept Janelle haar prooi de spiksplinternieuwe pashokjes in om daar een compleet nieuwe outfit van C&A te shoppen. En een léuks dat er allemaal uit die hokjes komt wandelen! Kijk zelf maar even. En koop.

Denim, denim, denim

Je ziet: chartreuse, legergroen, fuchsia en zacht lila voeren de boventoon in de huidige collectie. En dan hebben we het niet alleen over truien, blouses en colberts. Ook als je op zoek bent naar een denim rok of dé perfecte jeans, ben je bij C&A aan het juiste adres. Leuk (kleuren)detail: ook de jeans zijn in een breed kleurenpalet en in verschillende fittings verkrijgbaar. Snel even een kijkje nemen dus, daar aan de Amsterdamse grachten. Oké vooruit, iéts daarbuiten.

Dit is een samenwerking met C&A.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen van Style