Wil je hebben: deze Zara Home x Winnie de Poeh collectie is té lief

Oh Baby!

Wil je hebben: deze Zara Home x Winnie de Poeh collectie is té lief

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

17 april 2024 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld ZARA home

Gepubliceerd op

17 april 2024 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld ZARA home

Winnie de Poeh, Teigertje en Knorretje – wie kent ze niet. Deze nostalgische cartoon maakt een comeback, Zara Home heeft een collectie met de lieve dierenvriendjes uitgebracht.

Perfect als je voor wat leuk spul geen lening wil afsluiten. En eerlijk is eerlijk, deze dingen zijn toch veel te aandoenlijk om te laten liggen? Daar is het internet 't met ons over eens.

Lees ook: Het is nu toch echt zeker: van kinderen krijgen word je sneller oud Om bij weg te dromen Ben je toe aan een complete make-over van de slaapkamer van je koter? Zoek dan niet verder, dit is je thema. Het is niet over de top hoor, het zijn geen knalgele lakens en kussens in de vorm van een honingpot. Door het beige katoen en simpele details past dit eigenlijk bij elke stijl.

Dubbelzijdig dekbedovertrek - ZARA home

Loungen in stijl Naast kamerdecor verkoopt de winkelketen ook kinderkleding in hetzelfde thema, waarmee je kind helemaal in stijl voor de (chill)dag komt. Voor de allerkleinsten zijn er kruippakjes en voor de grotere kinderen is er een gestreepte pyjamaset en een velours sweatset, waarvan je spontaan op de bank wil ploffen.

velour sweatset - ZARA home

Lees ook: Mexicaanse lifehack: geef je baby twee limoenen zodat 'ie sneller leert lopen Hebbedingetjes En zelfs dat is nog niet het enige. Zara heeft ook een hoop ditjes en datjes die je graag wil scoren in de Winnie de Pooh-lijn. Denk aan badjassen, geborduurde katoenen handdoeken, of juist een kleine koeltas voor op schoolreis of tijdens een 's zomerse picknick.

Winnie de Pooh koeltas - ZARA home

Wij rennen. Ren je mee?

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte filmfreak, zeker als het gaat om de Harry Potter-films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer van deze auteur

Meer lezen