Door deze ultieme moederhack heb je nooit meer gezeik met rubberen elastiekjes

Oh Baby!

Door deze ultieme moederhack heb je nooit meer gezeik met rubberen elastiekjes

Ilse Derix
Door

Ilse Derix

Gepubliceerd op

2 mei 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld Stockfoto 123RF

Gepubliceerd op

2 mei 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld Stockfoto 123RF

Vrijwel iedereen met lang haar heeft op een of ander moment een nachtmerrie gehad over die vervelende rubberen elastiekjes. Ze zijn piepklein, onhandig en als je ze eruit moet halen, trek je een halve bos haar uit dat arme koppie. Extra vervelend als je een kleintje hebt waarbij dat elastiekje niet meewerkt.

Nee, niemand is er dol op. Maar wat als we je nu vertellen dat we dé perfecte hack hebben gevonden om die elastiekjes pijnloos en gemakkelijk te verwijderen?

Het eeuwige gevecht Het is vaak een heel gefriemel om ze erin te krijgen: of je nu de haren van je kids vastmaakt of zelf wat baby braids probeert. Maar goed, dat hoort erbij. Een beetje moeite doen voor een stijlvolle look, daar draaien wij onze hand niet voor om. Maar dat verwijderen van die krengen… Dat zou ons weleens makkelijker gemaakt mogen worden.

Lees ook: Ouders opgelet: als jouw kinderen altijd ruziën om iets, gaat déze hack je helpen

Stijltang? Wij zijn kennelijk niet de enige die dat vinden, want een tijd geleden dook er al een hack op waarbij je met een stijltang binnen een paar seconden je elastiekjes kon smelten. Handig? Misschien. Maar kappers waren allesbehalve enthousiast. Het gesmolten plastic kan je haar beschadigen. En zeg nou zelf, wie haalt het in zijn hoofd om met een gloeiende stijltang in de buurt van je kleine te komen? Nee, deze hack slaan we liever over.

Magisch Deze nieuwe hack die op TikTok rondgaat, spreekt ons daarentegen veel meer aan. Je druppelt een klein beetje essentiële citroenolie op het elastiekje en het gaat als vanzelf los, als bij toverslag. Geloof je niet? Kijk hieronder zelf maar. You’re welcome!

delen
Ilse Derix

Ilse Derix (2002) is tekststagiair bij &C en een echte Limburgse. Ze kan niet genoeg krijgen van oude romcoms, is stiekem verliefd op haar jonge hond Moos en ze doet spontaan een dansje van blijdschap als ze iets echt heel lekker vindt (tot ergernis van haar tafelgenoten, oeps).

Meer van deze auteur

Meer lezen van Beauty