Is je kleine een nachtbraker? Deze otterknuffel biedt uitkomst

Oh Baby!

Is je kleine een nachtbraker? Deze otterknuffel biedt uitkomst

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

18 januari 2024 om 20:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

18 januari 2024 om 20:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Je hebt kinderen die als een blok in slaap vallen en kleine nachtbrakers die met geen mogelijkheid in slaap te krijgen zijn. Behoort jouw kind tot die laatste groep? Dan zou deze otterknuffel kunnen helpen.

Grote kans dat je 'm al eens voorbij hebt zien komen op social media: de slapende otterknuffel van Fisher-Price.

Ademhaling en muziek Schattiger dan deze knuffel wordt het haast niet: de pluche knuffel biedt kinderen troost tijdens het in slaap vallen. De buik van de otter gaat omhoog en omlaag in een ritmische beweging en imiteert daarmee de ademhaling van de kleine. Alsof dat nog niet lief genoeg is, beschikt de otter ook nog eens over dertig minuten aan muziek en geluidjes. Wij zouden het wel weten met zo'n knuffel.

Lees ook: Bedtijd: waarom het gezond is als je kinderen bij je slapen

Lovende reviews Online zijn de reviews lovend. 'Door de fijne muziekjes raakt ons dochtertje in een soort trance (en ikzelf ook) en valt ze binnen 10 a 15 minuten in slaap (en ik dus soms ook haha),' schrijft iemand online. Een ander: 'Het lijkt er sterk op dat sinds we de otter gebruiken ons zoontje rustiger (en met veel minder huilen) in slaap valt'.

De slapende otter van Fisher-Price scoor je voor vier tientjes. Best duur voor een knuffel, maar als je het ons vraagt weinig geld voor een doorslapende baby. En mocht je kind er nou niets aan vinden: het ding blijkt ook nog eens hartstikke goed te werken tegen stress en angsten. Ja, ook als je dertigplus bent.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen