Vliegt de winkels uit: Lidl verkoopt de perfecte gietijzeren pan voor een prikkie

Lifestyle

Vliegt de winkels uit: Lidl verkoopt de perfecte gietijzeren pan voor een prikkie

Ilse Derix
Door

Ilse Derix

Gepubliceerd op

19 februari 2024 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld Lidl

Gepubliceerd op

19 februari 2024 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld Lidl

Of je nu een ware keukenprinses bent of het koken liever aan iemand anders overlaat, één ding is zeker: fraai keukengerei tovert bij ons allemaal een glimlach op het gezicht. Vlijmscherpe messen, roze borden, ovenschalen in alle kleuren en maten...

En laten we die adembenemende, felgekleurde gietijzeren pannen niet vergeten, zo mooi dat je bijna zou vergeten dat ze ook bedoeld zijn om in te koken. Maar helaas, waarschijnlijk krijgt je lief het al warm als je vertelt dat je al gauw zo'n driehonderd euro neertelt voor zo'n parel. Je probeert nog duidelijk te maken dat het hoge kwaliteit is, lang meegaat en er ook nog eens prachtig uitziet.. Maar helaas, driehonderd euro is echt veel te veel.

Lees ook: Paula heeft bestelschaamte: 'Ik hoor mijn buren denken: heeft ze nu wéér niet gekookt?!' Gewoon bij de Lidl Maar dan… Toen wij van de week door de Lidl liepen, moesten wij ook twee keer met onze ogen knipperen. Verkoopt Lidl nu ook al deze toppers? En dat voor slechts een fractie van de prijs? Voor zo'n 35 euro haal je een ERNESTO gietijzeren braadpan in huis. Geschikt voor zowel gas als inductie, waardoor niemand buiten de boot valt. Toegegeven, het is misschien geen A-merk pan van honderden euro's, maar wat ons betreft smaken je gerechten er niet minder om. Rennen dus.

Le Creuset Pan

delen
Ilse Derix

Ilse Derix (2002) is tekststagiair bij &C en een echte Limburgse. Ze kan niet genoeg krijgen van oude romcoms, is stiekem verliefd op haar jonge hond Moos en ze doet spontaan een dansje van blijdschap als ze iets echt heel lekker vindt (tot ergernis van haar tafelgenoten, oeps).

Meer van deze auteur

Meer lezen van Lifestyle