Vliegt de winkels uit: dit Xenos zigzag bijzettafeltje is de nieuwe eyecatcher in je huis

Lifestyle

Vliegt de winkels uit: dit Xenos zigzag bijzettafeltje is de nieuwe eyecatcher in je huis

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

27 februari 2024 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld: Xenos

Gepubliceerd op

27 februari 2024 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld: Xenos

Een roze schilderij hier, een gele deken daar. Of je nou een huis vol kleuren hebt of een wit minimalistisch paleis - dit fleurige bijzettafeltje past overal bij. En alsof het nog niet mooier kan: je hoeft er niet diep voor in de buidel te tasten.

Ben jij helemaal gek van de Scandinavische interieurstijl. Of heb je juist in elke hoek van je huis een uitgesproken kleur? Dan ben je helemaal on trend, want tegenwoordig worden levendige accessoires gecombineerd met aardetinten zoals hout, voor een relaxte hippe look. Laat deze leuke 'Diabolo' zigzag-tafel nou precies in dat plaatje passen, en dat voor een bescheiden dertig euro. Lees ook: Deze 5 schoonmaaktrends gaan het hardst op TikTok, en jij wil ervan smullen

Alle kleuren van de regenboog De pastelkleuren maken dit tafeltje een echte eyecatcher. Raak nou niet gelijk in paniek, ook als je niet zo van flamboyant perzik of opvallend paars houdt, maakt deze tafel net het verschil in je huis. Juist door gekleurde spullen te combineren met rustige tinten, creëer je een mooi geheel. Want zeg nou zelf, het leven is geen zwart-wit film, dus waarom zou je huis er wel zo uitzien?

Speels design De Diabolo lijkt wel een designmeubel uit een museum. Het tafeltje heeft qua vorm wel wat weg van een schaakstuk, alleen kun je hier geen potje mee winnen. Door de driehoekige en ronde vormen is dit geen alledaags meubel, maar een onmiskenbaar statement piece. Maar statement of niet, het belangrijkste is dat-ie gewoon heel leuk staat naast je bank. Hebben dus.

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte filmfreak, zeker als het gaat om de Harry Potter-films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer van deze auteur

Meer lezen