Vliegt de winkels uit: deze champagneglazen zijn perfect voor een dinner party

Lifestyle

Vliegt de winkels uit: deze champagneglazen zijn perfect voor een dinner party

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

5 mei 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Xenos

Gepubliceerd op

5 mei 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Xenos

Een etentje met al je favoriete personen in de hele wijde wereld plannen is al een behoorlijke klus, en als het dan lukt wil je 't natuurlijk goed doen, go big or go home. Bij je perfecte plaatje passen dan natuurlijk geen saaie doorzichtige standaard glazen; kleur eens buiten de lijntjes. Haal bijvoorbeeld deze leuke kronkelchampagneglazen van de Xenos.

Laat die langwerpige glazen die je bij elk avondmaal gebruikt maar effe verstoffen, uit deze kronkeldingen drinkt die chardonnay echt wel lekkerder.

Lees ook: Deze vijf serviesmerken zijn niet alleen schitterend, maar ook hartstikke betaalbaar

Xenos kronkelglazen

Alleskunners Of je nou gaat voor Italiaanse spaghetteria of een Mexicaanse burritoavond, deze toppers zijn een mooie aanvulling op je ó zo mooi versierde tafel. Door de handige vorm van dit ding kun je er stiekem veel meer mee doen dan alleen champagne drinken, pak de cocktailshaker en maak die Limoncello Spritz of Margarita. Past lekker in het thema én in het glas. En tja, voor die zes euro kun je ze toch niet laten liggen?

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte filmfreak, zeker als het gaat om de Harry Potter-films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer van deze auteur

Meer lezen