Wait a minute: Action verkoopt deze peperdure ovenschalen voor een prikkie

Lifestyle

Wait a minute: Action verkoopt deze peperdure ovenschalen voor een prikkie

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

5 maart 2024 om 14:00

Bron / Fotografie

beeld Anne Claire de Breij

Gepubliceerd op

5 maart 2024 om 14:00

Bron / Fotografie

beeld Anne Claire de Breij

Goed keukengerei kost vaak niet voor niets een vermogen: de kwaliteit gaat soms wel levenslang mee. We waren dan ook behoorlijk verbaasd toen we de ovenschalen van dit Franse merk tegenkwamen bij de Action.

Staub staat bekend om de hoogwaardige gietijzeren braadpannen, ovenschalen en keukengerei. Voor een pan leg je dan ook al snel tweehonderd euro weg en voor een ovenschaal een euro of vijftig. Tenzij je een bezoekje aan Action brengt.

Lees ook: Vliegt de winkels uit: Lidl verkoopt de perfecte gietijzeren pan voor een prikkie

Ovenschaal en kommen We moesten even twee keer kijken, maar Action verkoopt echt ovenschalen van Staub. Deze keer is het geen dupe of namaakproduct, maar gewoon the real deal. Ook wel eens lekker, niet?

De ovenschaal van aardewerk is 1,6 liter en kost slechts 3,99 euro. Dat is nog eens even iets anders dan vijf tientjes. En om je dag nog beter te maken: bij de keten verkopen ze ook schalen van Staub voor 2,99 euro per twee stuks. Weet je gelijk wat je vandaag te doen staat.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Lifestyle