Hoe kon je ooit zonder? Deze 11 huishoudelijk producten van Amazon moet je hebben

Lifestyle

Hoe kon je ooit zonder? Deze 11 huishoudelijk producten van Amazon moet je hebben

Florence David Richard
Door

Florence David Richard

Gepubliceerd op

27 mei 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Gepubliceerd op

27 mei 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Van kleding tot keukenspullen, van spelletjes tot sextoys: je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het wel op Amazon. Tussen het oneindige aanbod zijn een paar parels te vinden, en laten wij deze nou net voor je hebben opgespoord. O ja, hadden we al verteld dat de beoordelingen retegoed waren?

1. Ruimtebesparende kleerhanger, 15,89 voor 12 stuks Continu te weinig ruimte in je kledingkast? Nu niet meer. Deze hangers zorgen er niet alleen voor dat je meerdere items kwijt kan per hanger, je kunt ze zelfs bóven elkaar hangen.

image - kleerhanger - amazon

 2. Universeel vergiet voor op je pan, 16,99 voor 2 stuks Oké, wie heeft deze überhandige gadget al die tijd voor ons achtergehouden? Als je klaar bent met je pasta koken clip je de siliconen zeef vast aan de pan, en giet je heel makkelijk al het water eruit zonder pasta uit de gootsteen te moeten vissen. 

image - zeef universeel - amazon

3. Zelfklevende kabelhouder, 8,95 voor drie stuks Weer zo'n gevalletje 'hoe heb ik ooit overleefd zonder?' Die oplaadkabels die de neiging hebben zich dramatisch achter je bed, bank, kast, et cetera te laten vallen, worden door dit houdertje bij elkaar gehouden. Hoef jij niet een halfuur achter je nachtkastje te graaien.

image - kabelhouder - amazon

Lees ook: Ka-ching: deze 11 dingen die je in huis hebt zijn bizar veel waard

4. Waterkaraf met een glas als dop, 19,99 Voor de mensen onder ons die 's nachts verschrikkelijke dorst krijgen (ook wij zijn schuldig), is er deze karaf, waarvan de dop ook direct als een glas dient.

image - karaf - glas - amazonimage - karaf - glas 2 - amazon

5. Nagelknipper met opvangbak, 9,98 Beu om je nagels te knippen boven een tijdschrift (niet de &C, hopelijk) zodat die stukjes nagel niet op de vloer belanden? Dan gaat deze nagelknipper jou gegarandeerd blij maken.

image - amazon - nagelknipper opvangbak

6. Boodschappendrager, 8,49 Met deze boodschappendrager neem jij al je tassen in één klap mee naar binnen. Scheelt op en neer lopen én een hoop gepuf en gekreun. 

image - amazon - click and carry

Lees ook: Foutje: deze 8 alledaagse dingen doe jij al je hele leven verkeerd

7. Snijplank met warmteplaat, €15,99 Deze snijplank met warmtelampen eronder is vet handig voor keukenprinsessen (of juist keukenklunzen). Dankzij de warmtegeleiding van aluminium is je vlees ontdooit binnen no time, en daarna ook direct klaar om gesneden te worden. Multifunctioneel, want je kan er ook messen mee slijpen en knoflook raspen. Hadden we al verteld dat hij gewoon in de vaatwasser kan?

image - snijplank - warmteplaat - amazon

8. Vetfixer poeder, 9,99 voor 4 zakjes (6l aan olie) Overgebleven olie in je airfryer, oven of pan? Niet alleen is het wegscrubben ervan is een behoorlijk vieze taak, maar ook weet iedereen dat het overgebleven vet niet zomaar in de gootsteen geloosd mag worden. Bij deze introduceren wij jou aan je nieuwe beste vriend: de Deep-fat Fixer, een poeder die het olie magisch omtovert naar een vaste stof, waardoor hij makkelijk af te schrapen en weg te gooien is. 

image - amazon -  deeep fat fixer

9. Automatisch roerende mok, 22,99 Een absolute benodigdheid voor iedereen die net wat tijd tekort komt in de ochtend (oftewel, iedereen). Wanneer je het knopje aan de zijkant indrukt, roert deze mok de inhoud uit zichzelf, wat weer nét effe die paar seconden scheelt van naar de bestekla rennen en een lepeltje eruit vissen. Scheelt toch afwas. Bonuspunt: het ziet er ook gewoon super lollig uit.

image - automatisch roerende mok - amazon

10. Bedbuffers, 10,99 voor 3 stuks Wij introduceren jou aan bedbuffers, de pads die je tussen het headboard van je bed en de muur plakt, zodat deze niet continu tegen de muur stoot. Moeten we je nog uitleggen waarom deze van pas kunnen komen, of vat je 'm zelf al?

image - bedbuffer - amazon

11. Tafel met verborgen ijsbar, 83,03 Kom op, dit is dé must-have voor achter het huis. Hoe heb je jouw tuinfeesten eigenlijk overleefd zonder? Met deze uitklapbare bijzettafel heb je niet alleen een plek om je glazen uit te stallen, maar ook een koelgelegenheid.

image - amazon - ice board tafel

delen
Florence David Richard

Florence David Richard is tekststagiair bij &C en een twintigjarig jonkie. En ja, David Richard is een achternaam. Ze is afkomstig uit het mooie Twente, maar heeft het accent daar achtergelaten (denkt ze zelf). Ze slurpt chai lattes weg alsof haar leven ervan af hangt en laat de zon – iets te – sterk haar humeur bepalen.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen