Pas op: deze woorden wil je néver nooit googelen

Lifestyle

Pas op: deze woorden wil je néver nooit googelen

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

19 april 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Tom den Seldam

Gepubliceerd op

19 april 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Tom den Seldam

Weet je het nog? Giechelen in de klas omdat je stiekem in een hoekje 'verboden' woorden aan het googelen was? Wat een lol was dat als je ineens duizenden foto's van borsten op je kleine schermpje zag. Hoewel we allemaal zijn opgegroeid, zwerven er nog steeds woorden over het internet die je beter maar kan vermijden tijdens je Google-search.

Foto's van remsporen en man-die-valt-van-fiets waren übergrappig om te bekijken als rebelse tiener, maar er zijn ook bepaalde praktijken die je liever niet voorbij ziet komen. Voor je het weet belandt je op een website voor infectiezalfjes, in plaats van het recept voor het verjaardagsontbijt van je koter.

Lees ook: Doei stinkende bank en kleed: voor 8 euro ruiken ze weer lekker fris

1. Mouth larvae Die kleine beestjes kent iedereen wel als een leger dat ontstaat als je de kliko iets te lang open hebt laten staan op een warme zomerdag. Maar als je deze woorden opzoekt is het toch wel effe andere koek. Een klein typfoutje kan je al zo laten kokhalzen. Wilde je weten hoe de mond van een larve eruit ziet? Pech, voor je het weet kijk je naar een menselijke mond waar larven uitgroeien. Krijg je al rillingen op je rug?

2. Degloving Na een zware schoonmaakbeurt kan je niet wachten om je handschoenen uit te trekken, maar onder deze zoekterm zie je geen emmers vol gebruikte latex. Stop maar met eten, want dit wil je niet zien met een volle maag. Dit woord heeft niets te maken met schoonmaken, degloving is een blessure waar de huid zo open en blootligt, dat je de spieren en botten ziet.

3. Fournier Dit is helaas geen Franse delicatesse die je kunt opsmikkelen; het is een infectie van de scrotum en het geslachtsdeel ernaast... Korte sneak peak: denk aan rode opgezwollen lichaamsdelen en afstervende huid. Omdat al het zachte weefsel wordt vernietigd is het niet alleen pijnlijk, het ziet er ook nog eens gruwelijk uit. Misschien denk je: joh, als je dit googelt zie je toch niet gelijk een foto? You thought wrong, we hebben je gewaarschuwd.

4. Lemon Party We zijn niet aangeschoven bij een geel lentefeestje, deze keer is het frisse fruit is niet zo'n frisse bedoeling. Alsof je de verkeerde kamer in loopt, zie je als je dit googelt een oude-mannenorgie op je scherm. Heel eh… interessant.

5. Blue Waffle Blijven we toch nog even in de supermarkt, want van dit recept kan je beter wegblijven. Denk je effe leuk gekleurde wafels te maken voor je kleine, stuit je ineens op een blauwe vaginale schimmelinfectie. Jakkes.

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte filmfreak, zeker als het gaat om de Harry Potter-films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer van deze auteur

Meer lezen