Vagina gummies en nog drie merken van beroemdheden waar we precies niets aan hebben

Lifestyle

Vagina gummies en nog drie merken van beroemdheden waar we precies niets aan hebben

Meike van Zandvoort
Door

Meike van Zandvoort

Gepubliceerd op

13 november 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Gepubliceerd op

13 november 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Merken van beroemdheden schieten als paddenstoelen uit de grond. Alsof het niets is, een nieuw bedrijf starten. Dan kan het haast niet anders dan dat daar af en toe iets tussenzit waarvan je denkt: was dit nou echt nodig?

Dat denk je al helemaal bij deze vier voorbeelden die wij voor je hebben uitgezocht. Volledig subjectief dus, dit artikel. Mag af en toe.

Merken van beroemdheden Die paddenstoelen vergelijking was niet overdreven: bijna zestig procent van alle merken van beroemdheden zijn in de afgelopen zes jaar gelanceerd. Meer dan een derde daarvan zelfs pas in 2020 of later, blijkt uit een onderzoek van JLL Research. Tja, je moest wat tijdens een wereldwijde pandemie. Goed, die merken dus.

1. Lemme Purr Kourtney Kardashian breidde in februari dit jaar haar vitaminen- en supplementenlijn Lemme uit met Lemme Purr. Ja, purr als in poes. Dit zijn namelijk gummies voor je vagina die zogenaamd de gezondheid van je vagina vergroten en de boel lekker laten ruiken en smaken. Daarbij negeren we even de wetenschap dat een vagina zelfreinigend is en nooit goed of fout kan zijn. Geloof ons, vagina gummies zijn het laatste wat je nodig hebt. 

Lees ook: Lekker cashen: dit verdienen jouw favoriete BN’ers

2. This Smells Like My Vagina-kaars Om even in de vagina-sferen te blijven: drie jaar geleden bracht Gwyneth Paltrow met haar lifestyle merk Goop een geurkaars genaamd 'This Smells Like My Vagina' uit. De vagina van Gwyneth ruikt namelijk naar een mix van geraniums, citrusachtige bergamot, ceder, Damaskusrozen en muskuszaad. Zouden wij ook zeggen. Was dit nodig? Neuh. Maar geven we haar groot gelijk? Ja. De kaars was in minder dan een uur uitverkocht. Goede marketing noemen we dat. 

3. Prime  Om deze te kennen hoef je alleen maar óf kinderen óf TikTok te hebben. Prime is een energiedrankje, bedacht door Youtubers Logan Paul en KSI en enorm populair onder kinderen. Er zit 2,5 keer zoveel cafeïne in dan in Nederland is toegestaan en vanwege de gezondheidsrisico's is het drankje verboden door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Toch weten jongeren het nog te verkrijgen via online webshops. Over stomme merken van celebrities gesproken.

Lees ook: Dit zijn de vijf beste bespaartips volgens een geldcoach

4. Emma Leigh & Co Vroeg jij je tijdens het kijken van Selling Sunset ook af hoe Emma Hernan zoveel kan verdienen met een bedrijf in empanadas? Nou, dat is omdat je voor 36 empanadas van Emma Leigh & Co maar liefst 115 euro betaalt. Maar dan zijn ze wel van échte kwaliteit, zegt ze. En good for her, want naar eigen zeggen is zij de enige eigenaar van het bedrijf. Cashen met die empanadas.

delen
Meike van Zandvoort

Meike van Zandvoort (2000) is tekststagiair bij &C en schrijft omdat ze verder voor geen meter kan rekenen. Ze aait elke kat die ze op straat tegenkomt, koopt het liefst elke dag een nieuw boek en wordt het allergelukkigst van een blauwe lucht.

Meer lezen

Meer van deze auteur