Lekker cashen: dit verdienen jouw favoriete BN’ers

Body & Mind

Lekker cashen: dit verdienen jouw favoriete BN’ers

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

14 juni 2023 om 16:00

Bron / Fotografie

beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

14 juni 2023 om 16:00

Bron / Fotografie

beeld BrunoPress

Poen. Cash. Duiten. Hoe je het ook wil noemen, BN'ers zwemmen er vaak in. Benieuwd wat jouw favoriete celeb per jaar binnenharkt? Wij deden effe een rondje internet. Waarschuwing: stikjaloers worden zit er dik in.

1. Doutzen Kroes Over mooi gesproken: niet alleen Doutzen, maar ook het bedrag dat jaarlijks wordt bijgeschreven op haar rekening ziet er verdraaid goed uit. We zouden het hier hebben over 7.372.959 euro, wat haar een van de best betaalde modellen ter wereld maakt. 

2. Max Verstappen Hij dook vorig jaar voor het eerst op in de Quote 500-lijst van de rijkste Nederlanders, en is hier bovendien de jongste persoon ooit. Ja ja, die Formule 1 legt hem geen windeieren, want als we Racing News en Sportnieuws mogen geloven schuift dit zo'n 55 miljoen dollar op jaarbasis. Als kers op de taart maakt dit hem ook nog eens de best betaalde Formule 1-coureur. Dikke pluim hoor. 

Lees ook: Poenpraat: 'Ik ben student en heb 20.000 euro gespaard'

3. Gerard Joling Zou Jolings hitsong Wat zie jij er lekker uit geschreven zijn voor die dikke vette bankrekening? Er wordt gedacht dat deze goed is voor ruim tien miljoen ekkies, en dat hij hier jaarlijks zo'n 1.250.000 euro bovenop mag tellen. Pfoe.

4. Gordon Heuckeroth En hoe zit het met zijn ex-collega Gordon? Geloof ons, hij heeft ook niets te klagen hoor. Zijn salaris wordt geschat op ruim 900.000 euro per jaar. 

5. Dafne Schippers In 2018 publiceerde Quote een artikel over Dafne Schippers' jaarsalaris, en deelde dat deze net onder de negen ton uitkwam. Bleek een knap kunstje te zijn, want in tegenstelling tot voetballers die sponsoren krijgen vanuit hun club, schraapte Schippers haar sponsoren Nike, Porsche en Campina zelf bij elkaar. 

Lees ook: Doe mij maar zo'n dupe: waarom gaan we toch zo geweldig goed op die goedkope alternatieven?

6. Rapper Boef In 2017 heeft de rapper laten weten 80.000 euro per maand te verdienen, wat ons met een snelle rekensom bij 960.000 euro per jaar brengt. Hoeveel dat vandaag de dag is? Meer, ongetwijfeld een flink stuk meer. Hij heeft immers toch gezegd dat hij slapend rijk wordt? De beste man heeft er een compleet lied aan gewijd. 

7. Roy Donders En Donders? Sleept ook donders veel binnen. Meerdere bronnen schatten zijn jaarsalaris op zo'n 150.000 euro per jaar, en zijn totale vermogen op een miljoen. Lekker hoor.

The prize goes to… Wie zichzelf de rijkste BN'er mag noemen? Dat is John de Mol, die goed zou zijn voor 2 miljard euro. Onder de veertig jaar is dit dj Martin Garrix. Hadden we al eerder wat over gedeeld, trouwens.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen