Doe die glazen maar weg: je wil je theetje alleen nog maar uit deze coole mokken drinken

Lifestyle

Doe die glazen maar weg: je wil je theetje alleen nog maar uit deze coole mokken drinken

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

6 mei 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Kwantum

Gepubliceerd op

6 mei 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Kwantum

Een mens kan nooit genoeg mokken hebben. Daar heb je een punt, maar het is natuurlijk niet handig om je hele keukenkast vol te hebben staan met die dingen. Toch wil je stiekem altijd wel een leuke aan je collectie toevoegen, zoals deze ronde topper van de Kwantum.

Zet hem maar op je verlanglijst en ren naar de winkel, want je thee smaakt een stuk lekkerder uit een Foss-mok dan uit een glas. ( Kokendhete thee uit een glas drinken doen we sowieso helemaal niet meer, toch?)

Lees ook: Je huis voorjaar ready: hier scoor je het leukste groente en fruit servies voor een prikkie

Mooi rond Die doorzichtige theeglazen hebben we ook wel 'n keer gezien, we zijn toe aan wat anders. Leuke kleuren en apart gevormde mokken zijn helemaal in, en passen helemaal in de laatste interieurtrends.

Wil je dat je woonkamer net op een Kopenhaags droomhuis lijkt? Dan zijn deze mokken een goed startpunt. De ronde vormen zijn het perfecte accessoire om wat speelsheid aan je huis toe te voegen. Is leuker dan zo'n saaie beige boel.

Het kost je de kop niet Hoewel deze toppers eruit zien alsof ze uit een designwinkel komen, scoor je ze gewoon al voor vier euro bij de Kwantum om de hoek. Daar heb je nog niet eens een koffietje voor: inslaan die handel dus.

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte filmfreak, zeker als het gaat om de Harry Potter-films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer van deze auteur

Meer lezen