Deze IKEA lamp is een musthave als je van vintage houdt

Lifestyle

Deze IKEA lamp is een musthave als je van vintage houdt

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

2 april 2024 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld IKEA

Gepubliceerd op

2 april 2024 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld IKEA

Aas je al tijden op deze beauty? Het lange wachten is voorbij, de ronde Varmblixt lamp is éindelijk weer in de winkels te vinden. Haast je naar de IKEA, want hij gaat als warme broodjes over de toonbank.

De Zweedse winkel heeft al vaker bestsellers uitgebracht, en dat doet-ie nu weer. Deze lamp is echt de highlight van je verlichting. Aan de vele stylingvideo’s met duizenden likes is goed te zien hoe populair hij is.

Warm en rond Kan je interieur wel wat kleur gebruiken? Daar is deze oranje kanjer perfect voor. Door het warme licht wil je op de bank kruipen met een deken en je favoriete serie, zo'n gezellige sfeer geeft-ie. Dankzij het sprekende oranje en door de ronde vorm, is deze lichtbron een echte eyecatcher. Eigenlijk heeft-ie wel wat weg van een donut. En dat maakt hem een perfecte speelse toevoeging aan je interieur.

Nee, hij komt niet van de kringloop Naast dat het natuurlijk heel leuk staat, geven de vorm en kleur deze lamp een vintage feel. Combineer 'm met wat gekleurde statement pieces, en het is net alsof je een jaren 70 woonkamer binnenstapt. Maar ook als je geen retro interieur hebt en vintagewinkels liever vermijdt als last season's It-bag, geeft deze mooierd heel wat karakter aan je thuis. Hebben, dus.

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte filmfreak, zeker als het gaat om de Harry Potter-films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer van deze auteur

Meer lezen